FYI ERSTE, ha Ők is lefelé látják, akkor kilövünk :DD A 20 és a 30 napos
mozgóátlaggal kéz a kézben csúszik lefelé a MOL árfolyama is. Jelenleg még
mindig a csökkenő trendcsatorna felső felében tartózkodik az árfolyam, de a
2.650 forintos támasz segíthet megkapaszkodnia. Némi megállót követően tovább
folytatódhat az árfolyam csökkenése. Támasz és ellenállás szintek
viszont addig is: masszív szánalom, amit rendezel és az a mérhetetlen tiszteletlenség, amit a szentfazék szövegeiddel próbálsz ellnesúlyozni, az a kártékony.. A f@szt szereted, rendben, itt SENKI le sem sz@rja, minek egy gazdasági topicba ilyenekkel előhozakodni folyamatosan.. Buzi vagy, azzal maradsz, tiszteld a közösség kéréseit és ne tukmáld a buziságodat senkire, ha kérhetem az építő beszélgetést preferálók nevében. Ne barmold szét a topicot az agyhalott szmájliaiddal, imbecilis helyesírásoddal és üres lózungjaiddal, mindezt nyakló nélkül..
Bármelyik irányra vevő vagyok, mert mindkettő benne van, de nagyobb erővel már sztem inkább le, 2500-ra várom még mindig rövid-közép távon. (nem várok ilyen távon gyors trendfordulót, főleg ha otp is trendet vált)
Amugy meg tudom nem vagytok toleránsak,de ez ciki 21-század van már bocsi..Kivétel eggyeseket😏❤ Jó lenne nem melegezni! Én sem bántottam meg eggyikötöket sem,semmivel sem..Köszönöm elöre is..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.