Most épp 310
395-nél eladtam a maradékot. Na azon már nyertem.
Annyira gyűlölöm magamat időnként, h figyelmetlen vagyok.
Ha nincs bent az a fix eladás akkor most +22e Ft-tal szálltam volna ki belőle :(
Sziasztok
Tetszett a nyitó... :)
Volt bent egy fix eladásom - 14155-ön eladtam azt amit ott vettem kb 1 hónapja :)
Ez egy remek befektetés volt :(
Még tartok pár darabot...
Jól néznek ki a dolgok szóval réssel fel szerintem
ha vevők is jönnek szép nap lesz csak úgy nézem megint otp t akarják venni. De a 3.5 % os plusz meglesz :napvégére )
Ha nyersz 1millió forintot akkor fizetsz 200ezret az államnak, de ha buksz még 200ezret akkor 800ezer után adózol tehát 160ezret!
A nyerőből levonod a bukót, ha az minuszos nem fizetsz ha pluszos akkor az egész nyereség után fizetsz 20%-ot
Törölt felhasználó2009. 08. 23. 09:46
Hadd kérjek már egy kis segítséget:
Ha van nekem veszteséges üzletem a tőzsdén, akkor a nyereséges üzletek utáni árfolyamnyereségadóból le lehet azt valahogy vonni?
(Gondolom, nyilván itt is egy adóévet kell együttesen venni.)
Egy példával élve, ha buktam valamin 100 ezret és lenne 100 ezer befizetendő adóm, akkor nem kell adót fizetnem?
Köszi előre is. Valahogy el kell magyaráznom a könyvelőmnek.
hogyne hinnék neked. nem értem, miért olvastad ezt ki a beírásomból.
mindenesetre remélem, hogy igazad lesz, jó lenne már egy kis sikerélmény az önbizalmamnak, ti. ha mindent összeszámolok, akkor még mínuszban vagyok. ha a jövő héten megtépik, akkor fordulok pluszba, szvsz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.