Szerintetek van még az OTP-ben annyi potenciál, hogy 50-re felmenjen vagy még fölötte is jövőre? Én bízom benne, de ugyanakkor ott van egy kis minimális félsz..?!
47000-47280-47000 fej váll gyanús. Kivette a 47000-et. Talán a nagy Z is ezt sugallta,h valaki nagyon zabálja Mégis lement 46060-ra, majd új csúcs. Emlékezzetek vissza mit írtam tegnap és előtte is. 1h aljak: vonalzóval, és egyre magasabbra pattog. Egy idő kitör, ha tud.
De már nem az iráni probléma a probléma. Ami a szorost megkerülte, és jött az EU-ba, az a a szaúdi vezeték volt, ami most off, és 4 millió hordó. a cikk szerint, ha jól olvastam. ez jóval nagyobb kiesés, a dízel főleg. Kína sem pörgeti a dízel termelést, leálltak. Ki termel? Senki. Nem azt mondom,h az OTP esni fog, ne így értsd, de a világ, az üzemanyagárak érdekesen alakulgatnak 1-2 héten belül.
MOL osztalék: pipa, talán van 1-2 kiszálló, aki jön az át OTP-be. MOL sokat ment + osztalékot megkapta, kiszáll, 3000-ről nézve vagy 3500-ről nézve, 5400: rv szinten is szép. Megy még 5500-5600-ig? ez már nem akkora profit, hogy érdemileg ott tartogassa a pénzét SELL és keresett mást, akár az OTP-t. BUX: a MOL emelkedésével húzza a BUX-ot, a BUX meg húzza az OTP-t, ha BUX stoppokat fognak.
joker nagyjából 2 hónapja nyomta ezt a hülyeséget. de ha már linkelgetés .... https://www.portfolio.hu/global/20260916/egyre-tobben-alltak-a-sarkukra-meg-trump-partjabol-is-le-kell-zarni-a-haborut-863024 ezt se hagyjuk ki
OTP részvényesek ide!