Nem személyeskedés, de ostobaságot állítasz! Természetesen lehetséges, hogy kizárólag az én fogyatékosságom, miszerint nem látok a jövőbe! Gondolom, te azt is "tudod", hogy akik certivel kereskednek, azok mind hülyék! Én meg úgy sejtem, hogy azok akik megengedhetik maguknak, hogy egy-egy certit elbukjanak, azok közül többen, korábban már rendesen megszedték magukat és nem a konyhapénzt hanem a profitjuk egy részét kockáztatják.
-TL110-123-Ig sold out-minden felső certi- a 123-as forgalma is magas,tehát merik venni a16-os tőkeáttétel mellett. Érdekes a legkisebb -TL-O8-pedig régóta nem fogy -pedig ebből egy kontraktus-2000 dbx 45000 ft-nem kis pénz.
És merre viszi a tömeg? Megtört a hosszú távú trend? 🤔 Nézem a hetes tf-en, de nem látok törést, csak normál árfolyam ingadozást. Hosszú távú trendről beszélünk!!!
Ez pont forditva van. Irannak nincs már semmije, épp ezért "hajlandó béketárgyalásra". Nem szeretem trumpot, de azt igaznak gondolom amiket irogat, hogy irannak nincs már tengeri flottaja, nincs legi ereje, olajbevetele sincs, gazdasaga romokban, hatalmas inflácio, katonait is alig tudja mar fizetni. Ezzel szemben usa a vilag legnagyobb fegyvergyartoja, vilag legnagyobb gazdasaga, olajuk is van. Aki terder kényszerul az iran lesz, csak trump nem szamitott arra, hogy a fanatikus muszlim allatok inkabb tönkre teszik az egész világot minthogy megadjak magukat. Sajat "muszlim testvereiket" lövöldözik rakétákkal!
Remélem a 28k kellő mélység, bármit művelnek. De én arra gondolok továbbra is, hogy a félidős miatt nem engedheti meg Trump, hogy tartósan magasan ragadjon az olajár... A november utáni időszak már ebből a szempontból érdekesebb lesz.
OTP részvényesek ide!