Ha ez a tili toli marad hetekig 47300 alatt, páran el fogják veszteni a türelmüket. Egy hónapja gyakorlatilag csak a shortosok nyernek, akik 47 felett pozit nyitnak.
hogy hogy melyik. pompi itt van a szomszédban :D ezen a forumon amugy reddit, discord a modernebb felületek közösségek számára... discord különössen jo csoport munkára...
Nagyon szép kis lista, a CO2 kvóta halálérdekes, nem tudtam hogy hétköznapi emberként is lehet vele kereskedni. A COCA-val másik fórumon is találkoztam már, most már utánanézek. :D Köszi h szántál rá időt és leírtad.
Pomper Jani fóruma elvileg ilyen. De ott csak néhány extrém papírról van szó. Rig, lítium americas. Novo nordisc. Cannabis. Műhús. Gopro és hasonlóak. Csupa beragadt pozíció. János sp500 elemzése viszont tűpontosan jelez előre. Az kb egy az egyben megjátszható lenne. Goldot is jósolja, napi kétszer van bővebb elemzése.
Sracok van valami forum esetleg valaki nem akar onditani , olyat ahol meg lehet diskuralni az ilyen otleteket mint hogy ki hol lat jo lehetoseget esetleg .
Igen itt azért annyiban módosítanék, hogy én is a Copx-en ketesztül spekulálok a rézre, mert remélem a réz ára nyomja a bányászokat. Mert ugyanaz a problémám mint nektek kimondott réz papírok nagyon kevés van amit én találtam de ez is ETC :WisdomTree Copper ETC – GB00B15KXQ89 vagy ezek 2x, 3x testvérei. De ezek is napi átéttesek vagyis a napi változást áttételezik így "szopatosak".
Ezek jó eszközök. Réz minket is érdekelne. Köcsög erste nem támogatja a réz kereskedését. Így ki vagyunk zárva. Azzal a 15-20 eszközzel nyomulunk amire ad certit. Beszűkült. Otp adhatna ki certit pl rézre mint piaci résre. Mondjuk forgalmaznia kellene őket az erstének. Hogyan? Szóval marad arany ezüst. Aki megjátssza őket nagy téttel nyerhet. Vagy többéves beragadás. Senki nem látja előre. De be kell vállalni.
ha ha ha Aragcsi közölte, hogy a vízi út teljes megnyitása további feltételekhez kötött. Ezek közé sorolta az Egyesült Államok által az iszlámábádi megállapodás megsértésével okozott károk megtérítését is. A júniusban aláírt egyetértési megállapodás kevesebb mint egy hónapig maradt hatályban, mielőtt a Hormuzi-szoros ellenőrzésével kapcsolatos nézeteltérések miatt összeomlott.Teherán az alábbi követeléseket támasztotta Washingtonnal szemben:
az Egyesült Államok szüntesse meg a tengeri blokádot;
vonja vissza az Irán körül állomásozó katonai erőit;
oldja fel az Iránnal szemben bevezetett amerikai szankciókat;
feltétel nélkül tegye hozzáférhetővé a befagyasztott iráni eszközöket;
térítse meg a korábbi megállapodás megsértésével okozott károkat./origo/
RÉZ - egyenlőre 0-án kiültem, bővíttetem RARE Metal - itt nem vágtam el jelenleg minuszban -44%-ról a héten -28%-ig mentünk. UAMY - itt két 20%-os zöld szakaszban realizáltam, majd egy rossz újra beszálló után ezt sem vágtam ez kb ugyanaz mind a Rare És te Maci mit látsz?
OTP részvényesek ide!