Szerintem lesz az iden még , illetve usd arfolyamot ha megnezed januarban nagyjabol ezen a szinten volt szoval ott senkit se erdekelt . De mashogy nezve lassan mar el kene fogyni a felesleges pakkoknak. Azt mondom irani beke eseten , minosites maradt …. Ha jonne egy jelentes akkor bizony megindulnank. Ha akvizicio az meg meg egy raadas
Biztosan nem adnak el mindent, csak portfóliót rendezett át pár nyugati és Usa alap ... de a többiek akik nem euro és dollár érdekeltek ezen szinten felszívják .... mert hát az 50000 valahol realitás ha nem is év végére de jövő tavaszra...
A lényeg is benne van, hogy miért nem bírt még elindulni ,mint ahogy mondtuk is itt páran.... "Ennek hátterében az áll, hogy a külföldi befektetők – akik dollárban vagy euróban mérik a hozamukat – a forint erősödése miatt sokat nyertek az OTP-pozíciókon. " ...ők euróban 46000-s dollárban 48000-es Otp-t látnak...persze hogy eladnak.... de úgy gondolom a határ valahol 40000 környéke....amikor nem lesznek már nagy záró lekötések fordulhat....
Na megvolt a 3. hitelninősítő bizonyítványa is, a Fitch sem változtatott, egy teherrel kevesebb😀. Sőt a végén egy kis reménysugár: " ....az adósságráta tartós mérséklődése akár felminősítést is eredményezhet..." hajrá!!!!
Ezek ilyen rovid eletu korrekciok , kb ugy szokott lenni hogy hir hijjan gyorsan gondolnak egyet a befektetok realizalnak , majd tulhuzzak …. Aztan masnap vagy ket napra ra zoldul nem kicsit. Amugy is az amerikaiakrol tudni kell hogy tul optimistak . Altalaban ezert mukodik igy naluk a tozsde is. Mindennek tetejebe lenne valami beke esetleg olajar esik tovabb siman jo ! Tegyuk hozza hogy osztival korrigalva 42 nel lennenk. Ha nem jovoheten hanem csak ev vegere lesz 50 k nekem az is jo. De csupan realizalas miatt nem esunk hatalmasat. (Usa vankok raadasul vegyesen zartak voltak zoldek is) ha lemenne kicsit veszek certit joaron. Meg vagy 200 darabot bezsakolnek
59100 volt kb napon belül az alja , 10 napja még 78k volt a múltkor is itt fordult szerintem is fordulhat most ,na még kérdés mit csinál hétvégén megveszik vagy adják tovább.
Btc vissza fel. 59 et láttam ma az aljának, stopok aktiválódhattak. Azóta vissza 61 fölé. Aki 70 körül kiszállt most olcsónak láthatja. Visszatáraznak. Kérdés hogy mikor ér végleg véget a kripto varázs
Az erős forint annak a hatása, hogy most a piac elkezdte venni, mert a befektetők a választások után látnak fantáziát a magyar tőzsdében. Szerintem ez fontosabb most, egy 420as eurónál, ha nem várnának piacbarát fordulatot, akkor szerinted jobban vennék? Nem hiszem... Amúgy ha rendeződik az iráni helyzet szerintem az MNB elkezd kamatot csökkenteni, már jelezték, hogy túl erős a forint. Szóval szerintem az erős forint üzenete most sokkal inkább pozitív egy befektetőnek.
OTP részvényesek ide!