Kb. a topic 75%-a azt írta, hogy a GAP-et visszanézheti. Ez a 42100. Nem a 41000-at írtam, de legalább A GAP benne volt. Ha nem is veszel több certit, egy lentebbiben biztos van eladó pack, ami drágább, ami kevésbé éri meg. Neked 1:1, csak kevésbé kockázatos. Most meg itt a kockázat, -3000 hajó elment,aztán a GAP-bne oldalazgat, és képtelen fölé kerekedni. Pedig jönnek az EU-s pénzek. Jön minden, mire várnak? Vételi jelre? MACD? NA látjátok, ez a modern világ tőzsdéje, ezért kell mindenféle szart nézni, ami TA.
és honnan tudtuk volna hogy 42 körül visssza lehet szállni? sőt honnan tudtuk volna hogy a szarházi nem áll elő további idiótaságokkal ezzel generálva a feszültséget.... Mert ha így lett volna hogy elveszik a telefonját.... és a kezébe adnak valami baba telefont.... meg őt dicsőítő tik tok videókat gyártanak akkor már béke lenne :D És odaállna a nép elé és elmondaná hogy ez mind az ő érdeme.... talán a világtörténelem során sose volt még olyan vezető mint ő , ebben irán is egyetért ! sose oldott meg még senki ilyen problémát ilyen gyorsan ..... helyette van a szarakodás .
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart ezen te nem látod, de nyitó előtt még 27400-ig felparipázott. A Nagy semmire. Olaj CFD így áll, egyelőre pattant egy fordulás alakzattal az 1h SMA50-ről. https://kephost.net/p/MjM4NDcwNQ.png Ez kb. a tankönyvi korrekció, aminek "NAGYON" örültek, DAX +600 NQ +300, de NQ már vissza is adta, DAX meg tartja magát +520-ban. Pedig érdemi Hír az nem érkezett. NQ azóta még lentebb 27400-27070. Ez nektek is tankönyvi példa, hogy néha igen-is realizálni kell, nem csak vakon repülni, és pislogni, hogy hát tényleg esett 4000-5000-et, vissza lehet azt venni, max ugyannanyiért, a kevésbé kockázatosat, 1:1, de mégis lentebb 3000-4000-5000ft-tal lentebbi KO, ha más nem, ezért megérte ovlna 45000 körül dobni, és 42000 körül most simán vissza lehetne szállni 1:1
mondjuk allah nem küld nekik rakétákat .... szóval ez ilyen üres fenyegetőzés , párhuzamosan mellette meg tárgyalgatnak, tárgyalnának , csak azon nyomulnak hogy kikerüljön valahogy a rakéta dolog a béketervből.
17.000 óta kiültem mindent, de tegnap este tényleg azt hittem, hogy 40.000 alá befog ma szakadni újra és gondolkoztam, hogy kiveszem (végül nem vettem ki). Nagyon pozitív vagyok a kilátások tekintetében az idő szerintem már nekünk dolgozik. (OFF: amit már egyszer leírtam: lehetséges új bankvásárlás, osztalék, részvény-visszavásárlás, 50k+ célárak, brutálisan erős év. Ezekhez még hozzá jön, hogy az orosz–ukrán háború már teljesen, az iráni konfliktus is nagyjából be van árazva. A mostani iráni tárgyalások még megrángathatják, de úgy tűnik, kifelé megyünk már mindkettőből)
...ezen tanakodom én is, merre haladunk vajon? megfejtettem: fogalmam sincs, de nulla, és mivel az általam semlegesnek vélt sávban vagyunk, bevetem a nem csinálok semmit taktikát :) na jó hétvégét skacok, Voltaire - Candide szavaival, műveljük kertjeinket!
OTP részvényesek ide!