És mindez egy dupla alj, dupla tető kombinációs napon. Hétvégén meg rommá bombázzák egymást. Várom azt a pillanatot, amikor Trump gyógyszere elgurul, és megnyomja a GO gombot.
nem 3 napra gondolok, hanem sokkal többre. megpróbálom példával illusztrálni: amikor bezuhant az otp '21-'22-ben és cca az esésben 11 körül kezdtem venni, de csak rv-t. utána a hideg veríték vert, ment lefele. vettem 10ért, 9 ért és totál frászban végül 8-ért is. Az átlag ~10.500 körül volt. a legjobb döntés volt hogy nem adtam el (azaz nem realizáltam a bukót), hanem hittem a fundamentumoknak, ja ok. nem kellett zsozsó belőle nyilván. Ez ugye ~400% lett mostanra volt olyan amikor okoskodtam, ugribugri, aztán csak vesztettem rajta, egyszerűen nem tudtam jól eltalálni a dolgokat, nem voltam mindig ott stb. Ezek a távlatok segítettek abban, hogy az elmúlt időszakban 40.260 átlagon vett rv-imet akkor sem adtam el, amikor 35 körül jártunk. a certi az más ügy azért, de azt hiszem nekem az is inkább hosszabb tartásban éri meg, mert béna vagyok meg ügyetlen, vagy nem jókor ügyes. Most is azért nézegetem az egészet, hogy a certin esetleg ne bukjak nagyon sokat ha olyan lesz, ha meg megindul beletoljak egy jó adagot még. És! utána becsukom az egészet és ott hagyom
Lou70 ismét nem fog örülni ennek, de ennek az olaj rottynak ismét TA alapja is van: http://www.investing.com/commodities/brent-oil április 23 19:45 (ha nem váltotok időzónát) 103-107.40 felszúrás Visszarottyan 104-re (m15) majd folytatja az útját péntek 13óráig 107.4 irányába. Az olaj emelkedése miatt DAX-ot pofozzák, USA megy tovább északnak. Majd pontosan, századra, mérteni pontosságal 107.4-nél ostorcsapás módra pontosan 105-ig esik, az előző aljig, nem tovább, nem túltolva, csak pont addig. Gépek realizáltak egy szépet. Mikor lesz ennek vége? USA 19. napja emelkedik szinte 0 megállás nélkül.
"Esnek az európai tőzsdék, a nemzetközi hangulattal megy a BUX is." Ez a portfolio cikke. A nemzetközi hangulat szerint USA gigantikus ATH-n van. WTI ment 20%-ot múlthét péntek óta. OTP reakciója , -10%. DAX reakciója -4% USA reakciója +4% Most épp beszakadt az olajár, péntek 1 órakor. 97.5-95.5 Mi tud történni mindig pénteken? Irán megint fél napra feloldja a hormuzi szorost? És ez kb. pont akkor töréténik, amikor a DAX emelkedő aljakat mutat. Amikor az OTP "mintha" már nem akarna tovább esni, mintha érezné, hogy fordulat jön. Egy húron pendülnek.
trumpnak szorongatják ám erősen a tökeit.... félidős választások novemberben, habár azt nyilatkozta nincs határidő.... azért egyértelműen az lenne a jó ha ez minél hamarabb vége lenne... nem véletlen hosszabbít mindig tűzszünetet még akkor is amikor azt mondta ez a végső határidő. 5-6 hetes időtávot mondott eredetileg, 8 nál vagyunk most
Igen de amire válaszoltam poszt utolsó mondata - "sztem hülyeség a csodát és a világégést várni itt napokon sőt akár heteken belül is" - Én erre gondoltam hogy inkább lefelé várom mint felfelé a napokban hetekben. Az évek az más tészta, Én is csak 1/3-at adtam el fentebb és még nem vettem vissza csak az eladott 1/3 1/5-ét, tehát inkább olyan tartás mint leépítésben vagyok. Ma már verjük a BUX-ot https://stooq.com/q/?s=%5Ebux&d20260424=&c=1d&t=l&a=lg&b=0&r=otp.hu
Szerintem több ez annál, a rezsim tudja, hogy nekik a lét a tét, nem alkudhatnak meg az utált ellenséggel. Az IRGC rakétaegységeit az elmúlt 48 órában kivonták a fix bázisokról és mozgatható kilövőállásokra telepítették – ez a klasszikus lépés egy indítás előtt, hogy elkerüljék a megelőző amerikai csapást. Szóval mocorgnak az irániak, és az amerikai hírszerzés szerint az iráni rakétakészlet 50%-a és a légierő kétharmada továbbra is bevethető. Meglátjuk mi lesz.
na igen ez itt a millió dolláros kérdés.... amondó vagyok Trump hülye kommunikációja az oka.... ha egy hétre megvonnák a social mediat tőle akkor béke lenne.... irán nem tárgyal ha blokád van, usa meg fenntartja a blokádot amig nincs deal :D ez ilyen faszméregetés inkább
óóó ki lehet..... Trump már elmondta hogy győztek :D SSzerintem megvalósul a nukleáris leszerelés, és viszlát háború.... amint ebben a témában enged irán vége is.
Igazad lehet a TL certikkel. Én se látok most olyan opciót, amit mindkét fél otthon el tud adni győzelemként. Túl konkrét célkitűzések hangzottak el, ha azokat nem éri el az USA, akkor nem lehet arcvesztés nélkül kifarolni. Ez az időhúzás pedig nem kedvez a TL-eknek.
OTP részvényesek ide!