Hát ha ezeket nézik, akkor rosszul van nekik kinyomtatva a hétfő reggeli meetingre. A háború kitörése óta csak lefelé mennek az Accord alapok. A wojtek ami jól muzsika most is, a többi mind csökkenőben van. Nem túl irányadóak akkor ezek az infók.
Szóval ez az SC jellegű + 50-100 fel-fel szúrkálás, szerintem egy r...dt nagy esés előszele, ki kell csapni a shortosokat, ők akarnak poziban lenni, és akkor mehet a long öntés, telibeshortolva a piacot újra.
WT 110-115. Ami pár napja még 90-95ös sávban oldalazott. Minden egyes 112-110 nek úgy örülnek a tőzsdék, mintha nem lenne holnap. Pedig a magasan ragadt olajár inflációhoz vezetnek, mintha nem akarnák elfogadni. NQ 22700 is volt, most meg 24100 fölé szúrkálgat.......kicsit nevetségesnek tartom. 22700-23000-nél a 95-re pánikoltak, most meg a 110-112 meg 24100. Szóval furcsa. Nálam NQ short van, de lehet előbb cumizok, ha így szúrkál.
Rövid távon, egy-két-három-négy hét, iráni lődözés meg olajválság miatt még nem indul meg a bedőlés szerintem. Ezen az időtávon szuper lenne tudni, hogy az OTP most pattanásnak indul és 40k-ig meg se áll, vagy akár 32k-ig tovább korrigál. Meg szuper lenne sejteni, hogy a választási eredmény milyen hatással lesz az OTP árfolyamára - megpattan vagy megzuhan. Amikor aztán majd a minden is dől befele, az szerintem hónapok múlva lesz, és teljesen más helyzet lesz, akkor én sajnos nem zárok ki OTP-nél egy 28k-ig vagy még lejjebb esést se. De ez persze csak szubjektív spekula.
OTP részvényesek ide!