"fontos neki az ego" - pont ezért nem értem, hogy miért lavírozza bele magát ezekkel a megalapozatlan bemondásokkal egy szavahihetetlen szájhős karakterébe.
Ilyesmi egyenesen haborus buntett. Civil celpontok ( pl sotalanitok ) tamadasa nulla harci jelentoseggel? Ertem en hogy neki Putyin a minta de azert meg tole is a legrosszabbat masolni?
Ma zárva van amerika. A futikat fenn tartják. 6150-on volt a korábbi csúcsa az SP-nek. Ha tovább esik a héten, onnan jöhet fordulat, mert kezd túladottá válni.
Érdekes egy nap. DAX 21940>22500/22400 fele halad újra, mint a trójai rendíthetetlen faló. OTP meg lefele halad, tartom a DAX shortot, az OTP esése miatt. "Mint indikátor".
Egyébként azt mondja, hogy ha "hamarosan" nem lesz megállapodás... Ez megint olyan ködös megfogalmazás, mert eredetileg 04.06-volt a haridő amíg elhasztotta az energetikai létesítmények bombázását.
Most latom a sargafeju majom negint fenyegetozik …. Amit aztan majd jol nem tart be … mert nem tudom ez hogy mozditana elore a beket ha kozben lebombazom oket? Lebombazza irant , akkor mi vesztenivalojuk marad neg ?
OTP részvényesek ide!