Ha belegondolsz jogos Shorttime reklamációja. Gondolni kell a banknak nem csak a részvényeseire, hanem azokra is, akiknek negativ darabszámú részvényállománya van. Úgy lenne igazságos, ha időnként nagy mennyiségben piacra dobna pár millió db részvényt. (Ha elfogyna a 15 millió, akkor shortolhatna is, folytatva az eladást.) ebből is látszik, hogy mennyire igazságtalan világban élünk.
Neked piactorzitás, nekünk meg a nyereség ésszerű felhasználása, ha már nincsen új akvizició. tegnap volt 15 millió srv a banknál és számolj azzal, hogy a következő évben még vehetnek 10 milliót. (Részben tőled is.)
Nagyon furcsa dolog történik! Forgalom hirtelen eltűnt. Jó lenne kitalálni az okát! OTP srv tegnsp leállt, ez átmeneti? Ha nem akkor, azon filóznak a egyesek, hogy meglehet-e indítani egy korrekciót ès kiütni pár TL-t ès keresni egy kis pènzt a shortal? Vagy be vannak fosva, hogy újraindul az srv? :) Èrdekes.
A saját részvény vételek kapcsán végre válaszolt az OTP Befkapcs osztálya amely szerint ők 70m db-ra kaptak engedélyt amely jóval több mint 5% hiszen 25
november
25.-én nap végéig az volt az eredeti várakozásom, hogy otp az akkori boli felső 34 000
szintig emelkedik és ott vége lesz az emelkedésnek, ezért otp részvényeim egy
részét 33 880 limitáron eladtam, nagyobb részét megtartottam, hátha
rosszul spekulálok... november
26.-án ellenben a 34 000 ft-on átrobogott az árfolyam és 1h, 2h bolinger
felső emelkedett egész nap... gyanús lett
a jelenség, és azonnal otp és bux napi
grafikonokat megnéztem és észrevettem: november 19-20-21 valami machináció
történt... és akkor
azonnal visszavettem a részvényeimet 34 400 ft-on...
A kicsik mindig leveszik, mert nyalják idővel egymás stopjait. Látják, hogy "na kiapadt a mana", dobás. Ahogy Macus, úgy vannak vele, majd valahol lentebb, ahol tetszik, amit jónak ítélnek, akár 1000-1500 ponttal lentebb visszaszállnak. Teljesen mindegy, hogy az alja vagy nem alja. 1000-1500 pontot így is nyernek, mint a bentragadt pislog. Mert jön a 36k, miért esik ha eddig vették? És már 33k, most miért esik, miközben SRV is van? Mert VIP kiszálló volt Mikulás napjára.
34 400-on visszavettem a részvényeimet, nem bánom, nem
aggódom, pedig mínuszban vagyok most éppen... tudom, hogy most még lesz egy hullám felfelé... most forgolódik otp, hogy emelkedésre váltson...
otp célár várakozásom kb. 36 000 ft, akkor minden részvényemet
eladom, mert korrekcióra számítok...
OTP részvényesek ide!