Nem mondhatod, hogy nem volt korrekció, hetes boliközépig lecsorogtak. 2 hónapon át döcörgött 31000-ről 28400-ig. hetes rsi 58>71 "túlvett", majd amikor 90 lesz 1 évig, mint a telekom ;-).
OTP 1H ("kíváncsiságból"): https://kephost.net/p/MjE1NzU1Mw.png Egy piros csatiban oldalazgat, emelkedve. "bullish" zászló elképzelhető, ha kitör 32540-600 fölé. Várom a kampót, ami vagy jön, vagy nem. Ott a képen a tegnapi 32060 dupla alj, ami ma 32110, tehát megvették a pánikolókat. Aki bizonytalan, kiszáll (de csak 32060 alatt) Aki kitartó, tartja.
DAX éjszaka röppent egy -400at reggel tért észhez Nasdaq is egy 300-ast. Az OTP ennek megfelelően megnézte az 1h aljat: big picture: 32060 dupla alj tegnap > ma 32110 padlóval. Túlélte a szőnyegbombázást. Azóta DAX és USA kicsit korrigál, kicsit longosnak tűnnek "aztán majd kiderül", tippmix. DAX felért a korábbi sávaljig 23900 Nasdaq a 25400-al bírkózik sokadjára. (1h közép) Alapvetően ha lenyugodnak a kedélyek, új csúcsra várnám, kicsivel fentebb, mint 32500. Remélhetőleg most nem szól semmit a jelentésig Trump, kivárja...
Tippmix: ez a pánik is csak olyan ,mint a többi: 2 napig tart, utána jön a tavasz, és csak a zöldet látjuk, elvakult sarki fény támogató fomo-s vagyok: FEL itt a vége, korrekció jön: LE
épp vitázok egy másik chatben valakivel.gondoltam itt is megosztom;-). 20250919_OTP 4h https://kephost.net/p/MjA4MDI3OQ.png 20251013_OTP 1D_2 https://kephost.net/p/MjExOTI0OQ.png 32500 KOPPRA, ami ma dupla tető, de tévedni emberi dolog, én azt mondom, még nincs vége.Vix kicsit lezakózna, kitörés jön.32000-31800, ezt kell tartani.Túl lett húzva, pihennie kell, ki kell építenie azt a bázist = el kell engedni a remegőkezűeket, amit a 32500 dupla tető generált. a csökkenő vételi erő nem probléma, a remegőkezűek dobják, kis tételben. de én stoppolnék, mert ilyen vagyok. Szintén egy másik topicból: Dexter jóvoltából, tollából: " Egyesült Államok, kormányzati leállás A Közlekedési Minisztérium lezárhatja a légteret az Egyesült Államok egyes részein, ha a kormányzati leállás a jövő héten is folytatódik.
A légiforgalmi irányító létesítmények 50%-a munkaerő nélkül maradhat.
Egyenlőre 13 000 légiforgalmi irányító alkalmazott dolgozik FIZETÉS
NÉLKÜL. Ez azt jelenti, hogy hamarosan járatkésések, -törlések és
hatalmas utazási káosz következhet. Már néhány napos leállás is
milliárdokba kerülhet az amerikai gazdaságnak a termelékenység és a
turizmus kiesése miatt. És ha a légi forgalom lelassul, az ellátási
láncok és a vészhelyzeti műveletek is csapást szenvedhetnek el. A
légiközlekedési rendszer precíziósan működik - egyetlen gyenge láncszem,
és az egész hálózat elkezdhet szétesni. Egyesült Államok égboltja
egyelőre biztonságos, de az idő ketyeg
Minél tovább tétozávik, minél tovább nem képes túllépni a 32500-on = oldalazás = oldalazás a sávalj felé. és már csak 32100-32200. ha újra meglátják a 32000-et a remegőkezűek, nem lesznek boldogok, úgy szórják majd, mint a budipapírt, én ezt tenném. A Nasdaq egy piros tetejű akasztott emberről szakadt le először, visszaerőlködtek 3 napot, hátha... aztán rommá verték, relatíve. pontosítok, az előbb írtakhoz: 32060, én ezt tenném meg vízválasztónak. ezt kell tartani, ez a tegnapi 1h dupla alj, ha ezt beveszik, mint törökök Budát = 31700 belelátható.
Amerre mozdul a big -hand, a nagy tőke, arra mozdul az OTP, a DAX, USA is. Csak figyeld a DAX és USA CFD-ket, amikor a DAX esik HIrtelen 200-at, akkor esik a NASDAQ is. Össze vannak kötve. Nincs "eltérő-saját funda", csak közös, egy célt szolgáló funda. Természetesen néha külön utakon járnak, de amikor egy eladói hullám belép a big picture-be, akkor nem válogatnak, akkor dobják a legjobb fundás papírokat is. lásd nvidia 177 dupla aljból felrobbant 210-ig, most meg a 210 dupla tetőkből szabadulnak. mert ez a TA, ezt mondatja velük. ~ 20%-ot emelkedett 4 nap alatt, learatják a babérokat, amit ti ritkán vagy kevésbé, vagy egyáltalán nem arattok le. ültök a babérokon, na mikor jön a 34-35k, ahelyett, hogy néha realizálnátok. Természetesen én értem, hogy "dehát nem lesz certi addigra", hát ez ilyen.
OTP részvényesek ide!