a kérdés ki mit lát bele funda alapon... pl mikor 200 P/E egy részvény... az OTP olcso.. egyel több ok a jozan befektetöknek h vegyék plusz azoknak akik be fomoznak... együtt a kettőő még nagyobb emelkedést indukál
Megkockaztatom, hogy - ha nem is sulyozottan (tokere vetitve), de szamossagaban - tobb befekteto dont funda alapon es a geopolitikai kockazatokat merlegelve (amiket meg csak-csak megert), es az arfolyam vegso soron az o kezukben van... Mindentol fuggetlenul irigylem a latasmodod
Nekem teljesen más a látás modom mint nektek... nem lényeg a funda az én szemszögemböl egyébként amit irsz igaz... 2003-ban volt ilyen utoljára OTP-be mint ami most :))) 22 éve
Abban egyetertek, hogy nem a trump-putyin talalkozora lepett ki (tobb okbol is), de amit irsz, abban foleg azert nehez hinni, mert az utobbi 5 evben nem lattunk ilyenfajta kitorest az otp-tol. Emelkedik-oldalaz-emelkedik-oldalaz mar hosszu ideje, es nem igazan latom mi es miert valtoztatna ezen. Olcso a reszveny, az organikus novekedes es az srv program tamasztja, a belpolitika egyre kevesbe befolyasolja, az orosz-ukran leanyok helyzete sem katasztrofalis, igy esni nem nagyon tud. Biztos nem alaptalanul varsz kitorest (sajnos nem tudom megitelni), de az arfolyamot vegso soron nem az elemzes donti el, hanem az, hogy mennyit er meg a befektetoknek mas befektetesi lehetosegekhez kepest (ertsd: nem onmagaban elemzik a reszvenyeket, hanem egymashoz hasonlitjak oket). Ha tenyleg kello bizonyossaggal elore lathato lenne az emelkedes, mar tolonganiuk kellene a vevoknek. Vagy mire varnak pontosan...?
Egyébként Macus tisztán emlékszem május fele pont neked rajzoltam le válaszba azt a két fraktált ami után jön a kapaszkodós long kör.... és megint ugyan azt csinálod mint nivemberbe ahol szintén a robbanás elött szoltam semmit ne csinálj csak kapaszkodj a longba ki ne vegyék akezedböl... sose hiszel nekem...
en el mondtam mar nem varom sehova csak nezem a terkepet amin halad.. altalaba akkor hangot a velemenyemnek azt erzekelem forditva ultok a lovon... most eppen senki nem akar hinni a szemének pedig ez az almotok ... ee csak szolok.h most rosszul alrok andopoghoz es ben figyelitek milyen potencialokkal rendelkezik a jelenlegi szituacio
volt olyan de sztem legalabb 2 3 evel ezelotr johetett szoba nem tudom minek rugozol meg te is ilyeneken de legalabb nem 3 ezerre vartam mert mar ott tartok allitolag...
a nagy emelkesesnek meg csak eppen a legelejen jar... ha pl napos gap et bw toltene innen akkor gatya lenne nem is szabadna meg kozeliteni a hatra hagyott rést mert akkor klimaxbol össze omlas jon... de a masik verzioban a trend fentarthato marad es kb 35 40 ezerig ugy varom fel mint a szöcske..
OTP ahogy.itt is mindig mondjatok alularazott P/E alapon. a nagy emelkesesek elott mindig bedob bizonyos fraktál mintázatokat amiben a felhalmozas torténik... csatornamon mutattam milyen fraktalok ezek de aprilisban ide is be tettem 2 skiccet rola hogy mibol fog elszalni az égbe. a mostani fraktál extrém bullt vetit elore mert a bullis momentumma volt meg a felhalmozasnak is.. hir nelkul ez a normalis h fuggoleges pajan mozog...
https://linksharing.samsungcloud.com/vnbcuwP8QSU2 mar a hir elott 4 nappal benne volt a fejembe az ami most tortenik... a charton ott voltak a jelek a hir maskep befolyasolja a mozgast, hq befolyasolja, de bem ez miatt emelkedik...
A Trump Putyin tárgyalásokra viszont reagált (béke reménye..már Trump megválasztásakor hatott) Ha a várakozás túlzottnak bizonyul még korrigálhat ... Kérdés ha nincs pozim érdemes erre bazírozni szerinted?
OTP részvényesek ide!