Csodálkoznék, ha izom ból vinné át a 30-at és felette is maradnánk tartósan. Ma volt egy nagy forgalom, de nincs vége a nyárnak. Ha elkezdődik a csorgás, sokan inkább realizálnak, szóval a 28600-at megnézzük még szerintem.
Vártam mikor leszek meg emlitve, de szeretnélek ki ábránditani hogy mármegvolt a gondolat 4edikén arra ami ma történt.... https://imgur.com/T8YQ9M Tudom, hogy ti azt gondoljátok ez a jelentés miatt van... OTP jelentés huzza az összes bankot ez egyértelmü... A rá érdemeseknek el is magyaráztam már áprilisban illetve 2 hete hogy az OTP milyen formában fog megugrani... itt szándékossan nem szoktam ecsetelni de megint ugyan azt a hibát követik el sokan mint novemberben ... csak kapaszkodni kell akkor is ha vissza esik mert a hozam kockázat a jo felett van sokkal.... ki be ugrálással nem lesz profit ebben a hullámban.... BéKE
Nem is vársz ekkora emelkedés után, korrekciót, Úgy értem felszúrás pár százzal max 30 ezer fölé utána korrekció és s következő körben 34 ezer... Ja mint Nógrádi György :" Az üléspontom meghatározza az álláspontomat " Miután ma eladtam....
Még csak most indult meg.. Ha átmegy a 30k-s "álomhatáron", amire most jó esély mutatkozik, év végére akár 34-35 ezer is lehet, ha nem romlik el a befektetői hangulat, és főleg ha esetleg tényleg közel kerülhet egy hosszabb távra tervezhető békeszerződés. Korábban is írtam, hogy hamar lehet 30k és a BUX is hamar lehet 105-110 ezer pont. Nagyon magas forgalommal ért véget a "nyári uborkaszezon", szerintem még nincs vége az emelkedő hullámnak...
Az ukranok nem mennek bele a feltetelekbe az oroszok meg nem adjak alabb . Sot egy gyozelem kapujaban allnak. Putyin eddig is csak azert beszellt barkivel hogy huzza az idot . Ha nem beszel trumppal akkor trump bekemenyit. Ezt akarja elkerulni . Addig meg nem kot belet amig nem all erdekeben. Jelenleg jol haladnak a fronton szoval nem erdeke. Mosolyognak egyet megallapodnak valami civil egyezsegben de ennyi
OTP részvényesek ide!