Én is ebben kezdek lassan gondolkozni, hogy egy korrekcióban visszavétellel esetleg nagyobbat lehet kaszálni, mint most várni, hogy 2-300at még emelkedik-e... aztán meg 28500-on hirtelen kikapnak 22 ezer darabot és pörög a biznisz. Rajz alapján azt mondanám (TIPPre) 28700, max 29000-ig megyünk jelenlegi emelkedésben. https://kephost.net/p/MjAxMDk0MA.jpg
Hosszú Long pozíció, OTP nél mindig ez a kifizetődő, nem éri meg pár 100 forintnál ki be ugrálni, mindig új kockázat, eladási vételi díjak fizetése stb Én bízom benne meglesz a 30.000 is nemsokára, nagyon jók a kilátások az OTP nél Célárak is bőven 30.000 felett Mozi van hosszú long, 2009 ben megtanultam nem szabad ki be ugrálni
Egyedi, szűkített IFRS jelentés (2025. első féléves)
Féléves jelentés – az OTP Bank 2025. első féléves eredménye
tippre: minimum semleges jelentés lesz (+megtermelt +1000 huf/rv-t a Q2-ben is) + futó srv.... ránézésre nem tűnik úgy hogy nagyon ugrálni kellene (bármit mond is Trump)...persze a certi az más :o)
Ez egy másik jó kérdés, lehet nem várnám meg hanem augusztus 1 es turbulenciában zavarosban halásznék. Na meg trump tipikusan nem szokta ezeket a határidőket megvárni szóval inkább hamarabb kell lépni ha akarunk
OTP részvényesek ide!