Lehet, hogy régebben tőzsdézek, mint te ahány éves vagy. Amióta van BÉT, azóta (sajnos) benne vagyok. Egyet -saját bőrömön- megtanultam: a célár emelés nem jelen sokat, néha csaknem semmit! Ezek a múltbéli eseményeken alapulnak és jóslatok a jövőre, ami azért ma elég bizonytalan. Egyébként nem mondtam, hogy sokat esne az árfolyam, csak eshet. De az árfolyam amúgy sincs kőbe vésve. Vettem én 1300 forintért is OTP rv-t, pont egy ilyen devizahitel körüli balhé táján.
"Csak pislogunk majd, hogy rávetik magukat a faktor cégek, ezerrel vásárolják majd a magánszemélyek bankokkal szembeni követeléseit!": ezek után megkérdezem: mi a fenét keresel még az OTP topikban? :-)))
Ítélt dolog! Biztosan hallotad már ezt a terminust. Ez itt a helyzet. Mindenkire vonatkozik, nincs miért pereskedni! A PKKB egy már korábban folyamatan lévő ügyet zárhatott le azi dőközben hozott EUB ítélet alapján. Önként vérehajtani lehet, vagy bírósági végrehajtás útján. Csak pislogunk majd, hogy rávetik magukat a faktor cégek, ezerrel vásárolják majd a magánszemélyek bankokkal szembeni követeléseit!
ügyvédek szeretnének pénzt keresni, OTP esetében/-vel szemben (szinte) reménytelen válallkozás az EUB ítélete, lapozhatunk (A fenti vélemény nem befektetési tanács!)
Na mesélj, mi történik ha esik az árfolyam? Most már érdekel. Már csak azért is mert pont ma emeltek megint célárat. Nyilván buták, és tájékozatlan elemzők, mert ti -egyértelmű miért - jól megmondjátok a tutit elévült hitelekről.
Olyasmit követeltek, ami nem derült ki a szeződésből, hogy lehetne, felmerülhetne olyan tartozásom egyáltalán. Saját, harmadik fél felé vállalt -nem is biztos, hogy létező- kockázatvállalásukat akartát áthárítani.
Nem, nem segítettél, mert a te nézőpontoddal kapcsolatosan már kiveséztük itt párszor, h mi a bibi vele, nem mennék bele újra. Nem te, nem én, nem más a jogosult döntést hozni minden egyes ügyben, hanem a bíróság.
Itt egy devizahitellel kapcsolatos témához szóltam hozzá, ami ami nem az én egyértelmű tudásomról hanem az uniós joggyakorlatról szól ha nem tudnád! Ez nem kibiczkedés! Továbbá nem az én tudatlanságomról hanem a te műveletlenségedről árulkodik.
De bizony ő érti és tájékozott, te meg félsz az árfolyam eséstől. Ez egyébként nem valószínű, hogy jelentős lesz, de ez szerintem majd ősszel látszi igazán. Gondolom, akkorra "ébrednek" sokan, hogy átnézzék a papírjaikat, ha még megőrizték azokat.
Ha jól gondolom nincs otp részvényed, akkkor mit kibickedsz itt meg osztod az észt olyanról aminek egyetlen betűjét sem érted? Nem veszed észre köröhej tárgya vagy? Mindenki rajtad röhög, egy szavad nem veszik komolyan, hiteltelen vagy, lejárattad magad.
OTP részvényesek ide!