Egyik KOMOLY politikai oldal sem állt még bele az ügybe. Egyben biztosak lehetünk, ha Magyar Péter kimondja a mondatot, hogy felül kell vizsgálni a kérdést, onnan politikai előnyt látnak benne (minimum 2 millió érintett emberről beszélünk), és azzal együtt fog 20%-ot esni az OTP, hogy semmi bizonyosság nem lesz az ügy végső kimenetelére nézve. Még rosszabb, ha Orbán mondja majd ugyanezt, hogy elkeseredésében a magyar bankrendszert is beáldozva próbálja meg a hatalmát megtartani. Én ma eladtam 28060-on, és már nem vagyok biztos benne, hogy lesz idén osztalékom.
A túl sok oldalazásnak idővel az a vége, hogy kiesik a napos emelkedő csatornából. De előbb 4h-n, ami már szerintem megtörtént. Erre valóak a technikai szintek, 28k. 27940-950 +- xy pont. Nem törvényszerű, hogy esnie kell, csak mert a napos csatit letöri, kioldalazik belőle.
jó lenne egy 28000-28200 körül zárni és nem alatta. Ha itt zárnánk vagy felette, holnapi napi amolyan final pushra jók lennénk Illetve az oszti leesése utáni visszapatt is jól nézne akkor ki (már ha lesz ilyen)
A JOG nem szól másról mint a gyengébb szívatásáról. Mindig az erősebb kutya szaporodik. JOG-os volt a SAJÁT számlákon lévő MANYUP pénzek államosítása? (Nem lépsz vissza nem lesz állami nyugdíjad" vegytiszta zsarolással megtámogatva). Az EU is a farok rossz oldalára tette hazánkat sok kérdésben a JOG erejével, hiába verjük a tamtamot, hogy igazunk van. Mindig az erősebbnek/győztesnek van igaza - akár a háborúban.
Ez a részvény is a piac része, Trump kereskedelmi politikája meg a piacok változását eredményezi. Ha jó a környezet akkor hat ránk és természetes hogy zöld, ha nem akkor ne keverjük bele? :) Macus :) Ez a normál volatilitás. Ha jók a piacok kilátásai akkor emelkednek az árfolyamok, ha valami miatt (Trump, háború, covid, világválság, etc) romlanak akkor menekül a pénz a részvényekből és szakad. .Még örülni kell neki inkább, hogy ilyen helyzetek miatt szakad, mert ha a cég profittermelő képessége változna meg vagy vmi más negatív történne a céggel, akkor lehetne nézni ahogy a 0-hoz közelítene az árfolyam szépen lassan éveken keresztül.
Na innen holnap vagy visszapattan aztan 29 et is megcelozhatja par nap alatt vagy visszaesik 27200-26800 kore . Ha 25 ig menne az azert csunya lenne. Az emelkedes sok ak nez ki de ezt nem 18 tol szamolnam hanem 26 tol. Kozben a panikos dolgokat kihagynam . Akkor realis a 27 ig eses. Nyilvan akik a panikban vettek most meg eladnak lesz ilyen is. De tobben vannak akik 26 nal vettek . Tovabba srv es oszti tartja az arfolyamot.
Természetesen ez a csatorna sem tartható sokáig. 1.5 hónap alatt ment 6000et. (22000-28000-t nézve) Ha tovább húznám a vonalakat, július elejére 34000-nél tartanánk. Szerinted reális?
OTP részvényesek ide!