Valaki aki volt már közgyűlésen, ha az otp banknál van az értékpapírszámlám és van otp részvényem, automatikusan megtörténik a részvénykönyvi bejegyzés vagy tennem kell valamit, hogy ott lehessek a közgyűlésen?
Tegnap még hogy örült volna minden longos a 26400-as árfolyamnak. Sokak életét tudja megkeseríteni egy felső kanóc, ami egy percnél rövidebb ideig élt! Az enyémet nem! :) Tartom a teljes long pozimat.
Amelyik részvény árfolyama a cég könyv szerinti értéke felett van, az pénzügyileg mind túlárazott. A tőzsdei kereskedés másról szól! Amelyik részvény árfolyama a könyv szerinti érték alatt van, abban nem igazán bíznak a kereskedők. ------------------------ Most már csak az a kérdés, hogy mihez képest gondolod túlárazottnak az OTP részvényt.
A 27000 arra volt jó, hogy a TS53-at a kiütési áron túl még egy kicsit le lehessen fejni! Szerintem nem a 26500 az esés, hanem a 27000 volt pusztán egy felszúrás. (Egy percig sem tartott)
A TS53 kiütése volt a céláram álltalaban után vissza szokott esni, ez motivált. A 27k lesz a héten ott dobom a többit. Realizálni is kell. És a korrekciónak is kell jönni 25k-n 26k-n átment hamar azt azért vissza is tesztelheti nagyon hamar. Múlt hét pénteket 25230 on zárta onnan nagyon rövid idő alatt nagyon sokat +7% ot tett meg. Azért az nem kevés
Van benne ráció, kivéve ott, hogy ha oldalazást vársz, akkor benne is maradhattál volna. Ha nem félsz a korrekciótól, akkor érdemesebb poziban várni az új certit, hátha megostromolja a 27-et :)
Mert szerintem de csak szvsz jövő hétre várnám a TL103 at és abból vennék. Illetve csak a fele packot dobtam. TL101 és TL98 még van Ha most odáig eloldalaz itt 26500 környékén az nekem hibátlan beszálló lenne a kövi TL certibe.
OTP részvényesek ide!