Szia. Így látom én is. Ha ezt átviszik holnap és rábólintanak szerdán akkor a lengyel tőzsdéhez hasonló emelkedést valószínűsítek. Ott elég brutális emelkedés volt a válsztás után. Sok nyerőt
Így igaz, rengeteg az OTP-re vonatkozó potenciális pozitív infó van csőben. Ha ezek elkezdenek valósággá válni, akkor sokan fogunk örülni sztem. Hajrá Oti ( jegyzem meg Molban és Richterben is érdekelt vagyok ). :)
Igazad van szerintem is, de a jog mocskos bugyraiból bármikor elő lehet rángatni vmi érvet, ezért várnak ki a befektetők és ülnek még a kezükön, hogy végül buy gombot nyomhassanak.:)
Ez már le van játszva, egyértelmű, hogy lépnek az ügy érdekében. Napokon belül itt is árfolyam robbanást várok. Aki ezt nem látja, az inkább varja a pénzét párnába.😀
Szia. Olvasd, A parlement majd lép és szabad az út a pénzek felé számimra. Formális már csak az egész. Szerintem megkapják az egészet ráadásul. Sok nyerőt
Természetesen nem a te/mi értesüléseinkre gondolok, hanem arra, hogy a különféle médiumok próbálkoznak mindenféle cikkeket írni, hogy őket olvassuk. :) Nekem most a Politico hitelesebb picit, de meglátjuk a nap végén, mi lesz a kommunikáció.
Jott egy felszuras 870 re. Ha megszavaznak es atvinne a 15 ezret az arfolyam gyorsan felhuznak 16 ig is akar. Viszont ha lepattanunk akkor dupla top lehet.
OTP részvényesek ide!