Nálam most két felé osztom a befektetéseket. 1/3 Otp részvény rövidtáv 2/3 állampapír vagy bankbetét. Az állampapírnál most mi a legjobb befektetés? Nagyon gondolkodom hogy tavaszig berakjam-e a teljeset Otp-be vagy ne. 2 héten belül szabadul fel a 2/3-a a befektetni való tőkének.
Lenyúlnak mindent!Egyszer a megemelt árból az adót,másszor a nyereséget.A holdról is látszik hogy vezérünk milyen jól gazdálkodik!A lenyúlás ellenére minden rossz irányba megy és egyre üresebb az államkassza .Ha a Molt kinyírják akkor magasabb Buxot csak OTP-vel lehet elérni,bár én úgy látom hogy olyan mindegy hogy van rajta sapka vagy nincs!
Egyelőre csak sacc, de egy elképzelhető forgatókönyv: Holnap (8-án) délután 10 500 környéke - inkább alatta, pénteken (9-én) záráskor, vagy hétfőn (12-én) nyitást követően 10k, mondjuk inkább alatta kicsivel. Ott már rá lehet próbálkozni egy hosszabb távú longra. . Péntek zárásig illetve hétfő nyitóig én nem kereskedem az OTP-t. Bizonytalanok még ezek a szintek és a furdulás időpontjai is. Nem árt ha tisztul egy kicsit a kép. A régen vett long certiket tartom, azokat hosszú távra - legalább jövő tavaszig - vettem.
Ez nem jo hir az otinak, sot. A magyar eszkozok kuka. Irany a 6k. Eljen a kommonizmus. Mar Azt hitte mindenki hogy most itt a fordulat a gazdasagpolitikaban, de ez Csak rosszabb lesz
OTP részvényesek ide!