Arra van a para , hogy nincs penz😀 likviditas problema van az allam bacsinal es lassan a bankoknak is. Ha fel neznel az ajanlati konyvekbol, latnad, hogy a bankok egymast a igernek a veterinarian kamattal, most allam bacsi fele igert es ez nem a vege. Illetve a foldbe allt a hitelezes is. Szoval nem tudom mitol van itt ez a huurra optimizmus.
Hát, rizikós. Megint pluszba fordult. Bár szerintem lesz ez hamarosan 8500nél is. Nincs otim.
Törölt felhasználó2022. 09. 08. 12:31
Állambácsi meghúzza magát így tovább javul a költségvetés, erősebb forint, ami csökkenti az inflát. Hogy pontosan miért ez a pánik nem tudom. 11% még mindig az alapkamat alatt van, OTP egyelőre kaszál a kihelyezett betétekkel, márpedig a folyószámlákon mindig lesz lóvé!
Khm.. kinek is határtalan a naivitása? ;) Én 2022. 08. 24-én a matematikát segítségül hívva 15,69%-os inflációt prognosztizáltam augusztusra. Ehhez képest a KSH által bevallott 15,6% eléggé hozza papírformát, azt is mondhatnám, hogy igazam lett. Viszont te simán elbuktad a fejed, hisz a nyakadat tetetd rá és vesztettél :D. Ez a 15,6% még csak a kezdet, ha így haladunk év végére 30%-on leszünk.
Szia. Igen így van. Én is a PMÁK-ot átviszem szerintem. Nincs semmi rizikó tiszta haszon. A tél még csak most fogja éreztetni a hatását. Nagyon idegőrlő minden kormány számára. Nekem X millió inkább tisztán mint a bizonytalanság hónapokon át. Már a háború jövő évi teveiről beszélgetnek. Sok nyerőt
Részvény árak emelkedésének annyi,11%-os állampapír nem jelent nekik jót,főleg úgy,hogy múlt héten emelt az MNB 11,75 re az alapkamatot. Így várhatóan az elkövetkezendő 1 évben még magasabb alapkamat lesz,ami még magasabb állampapír hozamokat ígér.
Van persze. Én is elgondolkodtam rajta, de akkor nem lenne izgalmas. Maradok. Lesz még itt jó beszálló nem is oly soká. Az többet is fog hozni mint a állampapír. Nekm az idei tőzsdei tevékenységem (lekopogom) eddig többet is hozott bőven. Pedig volt benne balfaszkodás is.
Vannak akik 20-30 millios forintos pakkokat dobálgatnak!! Igazuk van egy 20 millios betett pénz is 11%-alékkal évi több mint 2 millát hoz!!...Van benne valami..Nem??
OTP részvényesek ide!