Nekem mindegy. Reménykedj. Szerinted miért vonul ki minden nyugati bank? Ukránok ilyen jellegű kérését mindig teljesítik. A miniszterelnök pedig kérte az OTP-t, hogy hagyja el Oroszországot.
Legyünk korrektek. Én már előbb is vártam az esést, szóval nem találtam el pontosan, valamennyit buktam is a próbálkozásokon egyébként, szerencsére nem sokat. No meg lemaradtam még 1000 pont haszonról, mert csak 12K-ig longoltam. Nyilván most nem rossz a helyzetem, mert már most csinos profit van a 512 darabon. Persze lehetett volna kicsit nagyobb darabszámmal nyitnom, de mindegy. Szóval nem olyan könnyű kereskedni most sem az OTP-vel.
Itt megint a saját pozíciódból kiindulva erősen túltolod, messze nem tartunk még itt, nincs szó teljes pénzügyi bojkottról. Én szokás szerint túl korán zártam egy shortot és fordítottam pici próbalongra, de nekem ez a mai esés nem meggyőző szélességét és mélységét tekintve.
Tévedsz szerintem. Csányi papa pont annyit ad a nyugatnak, hogy befoghassák a szájukat (nekik is szükségük van egy orosz érdekeltségekkel rendelkező európai bankra), de még ne kelljen felégetnie a hidakat...
Szerintem, meg most már mindenkinek azon jár az agya, hogy mi lesz a háború után az orosz piaccal (nem hinném, hogy csak nekem jutott volna ez eszembe). A Burger King bejelentésén is érezni lehetett némi alig titkolt kárörömöt, hogy bezzeg a Mekinek ki kellett vonulnia, de nekik lehet a franchise-ra hivatkozva maradni...
Igen. OTP feketelistára fogják tenni az orosz bank miatt. Kivonnak minden tőkét a nyugatiak, ha nem hajlandó bebuktatni az orosz leányt. Na az lesz csak eladói pánik...
Igen. OTP feketelistára fogják tenni az orosz bank miatt. Kivonnak minden tőkét a nyugatiak, ha nem hajlandó bebuktatni az orosz leányt. Na az lesz csak eladói pánik...
OTP részvényesek ide!