Hát vmi szánalmas lett mostanában tényleg a legtöbb topik!!! Hol a ritka h@lye...még egy KÖSZÖNÖM szóra is MÍNUSZT NYOM, hol a politikai vitáktól fröcsög..., Hol az egyéb vitáktól...mi a sz@r van """emberek"""...?!!!! Térjünk már vissza a régi kerékvágásba...! Nagyon nagyon boldoggá tenne!
Nekem megfelel ez a záró, lehet hogy most nem mutat olyan jól, de így sokkal jobb esélyünk van elérni a 800-at, és stabilabb lesz az emelkedés. Meghúzás tönkretette volna a köv. napokat, a mai még szépen beillik a középtávú mozgásba.
Törölt felhasználó2021. 12. 27. 20:41
Tudtok olyan adatbázist, ahol elérhető pl. a BÁT-en kereskedhető részvények mondjuk pár évre visszamenőleges értékei, de nem csak a nyitó/záró, hanem a minimum/maximum értékek is? Jó lenne grafikonos formában, tehát hogy bele lehessen nézni a napon belülibe is.
Gyulám mit szólnál a népet etetik osztalékkal, meg is ADJÁK. Várják Szentül..(2022julius) Addig meg le megy az Árfolyam. Na Ápr. jön a másik csapat Árfolyam Le Jó,hát majd megvigasztal az osztalék.. Még ilyen is eljöhet..::)))
igen, ez szar, engem az érdekel ki mit gondol az otp árfolyamról. A politika csak arra jó hogy összevesszenek emberek, oszd meg és uralkodj a lényege. lépjünk már ezen túl.
Ítt meg az ídősávot nem jegyeztem le.. De ez meg 60 perc. 1 Hour vonatkozás Kiírom: Felső piros gyertya:Engulfing Bearish Alatta:Three Outside Dow Bearish
OTP részvényesek ide!