ezt találtam mint legfrissebb infót a hétvégi EU-s csúcsról... Akár hétfő
reggelig is elhúzódhatnak a megbeszélések, de csak akkor, ha sikerül
áttörést elérni az a kulcsfontosságú kérdésekben (mint a jogállamiság, a
költségvetés és a helyreállítási alap) – véli egy, a Politico által
megkérdezett diplomata. Korábban hasonlóképpen nyilatkozott egy másik
diplomata is, várakozásai szerint éjfél utánra elhúzódhatnak a
tárgyalások. De ha a fő pontokat tekintve nem jutnak megegyezésre, akkor
ma este véget érhet az esemény - véli.
short?? ebben a hidegben?én nem tudom te merre vagy? húzódj be a házadba csigusz mert eső esik,hideg van.... a végére úgyis megegyeznek, csak előtte mindenki borzolja a saját tollát,mert úgy nagyobbnak látszanak,mint a pulykák :-))) aztán fület-farkat behúzva hazajönnek ....
kösz,hogy szóltál, nem vettem észre az egy betű különbséget...akkor hol az eredeti? én már semmit nem értek....éjfélkor indul a határidős kereskedés, már csak 6 óra :-))
Törölt felhasználó2020. 07. 19. 17:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez rossz ötlet. Eredeti nickeddel együtt kitiltanak végleg és oda az örökséged is. Én a helyedben önként törölném inkább a klón nickem.
Lesz megegyezes unios csucson Mark Rutte beul ML cegek felugy. biz-ba ellenorizni helyreallitasi alap mani felhasznalasat. Oti-nk tovabb csorog lefele belevenni senki nem mer shortolni detto srv kartya miatt...ez olyan ekg gorbe lesz ami egyenes...
Törölt felhasználó2020. 07. 19. 17:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
én értékelem a tökéletes paródiát, ahogy kifigurázod a karaktert ("piszkálnak ok nélkül, akkor azt nem hagyom" vs. "Bocsánat kérés és megbocsátás"), de erre tényleg semmi szükség. pénzt keresni és annak módjáról beszélgetni vagyunk itt, nem egymás jellemét boncolgatni. bár ahogy az otp árfolyama kiegyenesedik, mint egy rossz ekg, az tényleg uncsi hétfőre tippek?
OTP részvényesek ide!