70-80%-ban ezt csinálja mindenki, rövid táv van érvényben, az utóbbi 2 hónapban,hogy meddig??az majd csak utólag derül ki :-))) viszont addig ez igen is nyerő!
Ma, hétfő Zsuzsa37,
macibear is leírta (AMI nekem Nagyon jó
útmutató, megerősít) nagyjából mi várható, - illetve többször tapasztaltam, - az elején 850 körüli nyitás, ami kritikusan
elmehet 950-ig aztán lecsorgást értettem. De addig hogy azon csodálkoztam miért
850 vettem a papírt - nyitás után 3:54 perc alatt (közben lejjebb is volt 810-820
volt, ami engem bizonytalanná tett, hogy figyeljek?) Már 910 volt 5:22 kor volt
az ucsó. 920 kötés. vagyis aki 5-6 percen belül eladta 900 felett, és később
vissza tudta venni 9:58:33 kor 650 - ért azt ügyes volt. gratulálok. Sajnos én
ehhez úgy látszik, lassú vagyok illetve utólag könnyebb ezt elemezni, átlátni,
mint élesbe lekereskedni? De köszönöm talán sikerült tanulnom belőle.
Daxba szépen behúzták a shortosokat, most meg visszamegy 12800 környékére...Akkor az nagyon akarja a 13xxx-et a héten, de akkor az Otp sem marad 11000 alatt szerintem.
Szia. Véleményem szerint , itt a fórumon senkinek nem tartozol beszámolási kötelezettséggel. Vannak akik csak arra várnak, hogy tévedj és kritizálhassanak. Ez magyar nyelvű fórum itt ennyit várhatsz, csodák nincsenek. Mindig azt kell nézni milyen ellenérvek vannak egy adott kritika mögött. Ha semmilyen valós ténnyel nincs alátámasztva, akkor értéktelen junk. Egy bizonyos réteg sosem fogja megérteni amit közvetíteni próbálsz.
Köszi a biztatást! Én ráérek, de ha beesik 10500-ig, jobb áron vissza tudtam volna venni. Én már régóta 11k fölé várom, de mindig megjelennek az eladók, és nem tud emelkedni. Várok addig, és ott persze megemelem az eladási árat :D
Nem csak félreértettük egymást. Azt kérdezték, hogy hova álltál be, és én azt hittem arról van szó, hogy hol vettél ténylegesen. És ezért nem értettem a 10930-et. Azén hibám. :) Egyébként nekem nincs problémám veled, én értem, mit mikor írsz. Nyilván inkább kereskedsz elsősorban, mint hogy itt a kis kocarészvényesek útját egyengesd. Fel vannak háborodva, hogy nem írod be előbb ide, hogy nyitni készülsz pozit, nevetséges :D Maguktól nem is nyitnának.
OTP részvényesek ide!