most nem figyeltem, a mis buxunk csavaros észjárású , és hol előre mutatja az irányt,hol lemarad,csak azért is hogy jól összezavarjon, ritkán mozgunk egyszerre,de olyan is volt már.
Felesleges itt ilyet kérdezned. Hiszen mint egyesek kifejtették a rés fogalmával nem tudnak azonosulni. Jó sokan adták is a +-t érte!! Ezek után mit vársz tőlük? Amúgy az egyik alapelv a résekkel kapcsolatban, hogy rés nem maradhat nyitva. Mindig betöltésre kerül. Maradt egy pár lent is. Pl. múlt héten 8850-re rakták le záróban. Ott maradt egy rés. Illene betölteni. Ha a a mai rés betöltésre kerül az nem szép. Ha azonban megmarad, akkor az erős bull jelzés. Ennél már csak a 3. rés megjelenése lenne igazán pozitív. Azt már lehetne szökési résnek értelmezni és 10000 fölé repíthetné az árfolyamot. Onnan pedig..... Azonban intézményi vételek még mindíg nincsenek. OTP sem veszi magát. Sertorius sem tépi a könyvet. A tegnapi 5000 db a B.ZS.- től csepp a tengerben. Ha innen lefelé megyünk azt pedig lehet értelmezni egy alacsonyabb max-nak a 2 héttel ezelőtti 9850 után. A trédernek viszont ez az álma. Szép nagy mozgások és mind1 milyen irányban. A múltkori tötymörgés 9200 körül semmire nem jó Jó szelet!
a tegnap miután realizáltam a nyerőt, és 9200-es átlagban eladtam a pozim, nagyon-nagy és mély lélegzetvétel után vettem vissza 9370-en záróban,mert ott volt bennem,hogy mi van ha megint csak 1 napos az irány,ahogy az elmúlt hetekben soxor előfordult....ma megint eladtam 9620-on, aztán üres short 9550-ről. na, ez is kapkodás, de...de...az utóbbi 2,5 hónapban ez van-volt...és lesz?? valamikor megint tartani lehet majd hosszabb távon,anélkül,hogy izgulnunk kellene túlságosan az irány miatt. A piac tett ilyenné, nagyon fárasztó máskülönben!
Azt kellet volna megkérdezni Csányitól, hogy meddig ügyeskedtek mire kihozták ezt a -0 ás negyedéves eredményt. Eltarthatott egy ideig. Én amellett vagyok, hogy a céltartalékolás nagy része kizárólag ennek az "eredménynek" a produkálására szolgált, ami megfelelt a politikai vezetők elvárásának, illetve talán így már nem kap újabb különadót a bank.
Reméljük a legjobbakat, de én sokszor szoktam veszteni. Zöldbélára érdemes hallgatni. Én sokszor szembe mentem a tanácsaival és mindig vesztettem. De nem mindig rosszak a gondolataim, viszont kapkodós vagyok és a szembeszél hamar megborít.
Kezdőknek írok, ne csak sikersztorikat olvassanak. Tegnapi felfutás után korrekciós nyitást vártam, bár az indikátorok nem ezt mutatták, az sp egészen a reggeli nyitásig (2944 alatt) táplálta gyors zárású shortos reményeim. Aztán mínusz 300...ezer. Stop miatt 100k realizált bukó és maradt a várakozás. Ennek ellenére újra shortban várok. 9000-9100 közé várom. Q2-ig nem látok esélyt lejjebb. Viszont Csányi nyilatkozatát etetésnek érzem. A nem lesz már ekkora céltartalékolás... tőle hallva nekem ez azt jelenti, hogy 90 nem, csak 89. Vásárolnak. Folyamatosan, és magamból kiindulva én olcsón szeretnék betárazni. Majd produkálok nyereséget, tavalyi mértékűt amikor már lehet osztalékot fizetni. Mikor mindenki megveszi, aljasul megshortolnám. De ugye ez így nem megengedett...
már elindult amikor az OTP tőzsdére került, bocs de én így látom, közel 3 évtizede. senki sem panaszkodhat. nem úgy mint a M.telekom , az még mindig fáj :-)
OTP részvényesek ide!