Pont ebbe a részbe nem szeretnék belemenni, mert olyat találnék erre írni, ami esetleg tényleg sértő lehetne rá nézve és nem akarok ilyet tenni. Továbbra is azt gondolom, hogy nem volt sértő "lesanyizni". Maradjunk abban, hogy én nem fogom kiírni, hogy "Dr. Csányi Sándor elnök-vezérigazgató".
Igen akartam is írni. Holnap hónapzárás. Lehetséges egy kis kozmetikázás. Rá is férne az alapokra. :D MOL-al nem foglalkozom. Csak egy gondolat jár mindig a fejemben: 60 dolláros olajárnál bevásároltak az azeri olajmezőbe 500 (!!!!) milliárd forint értékben. Közelébe sem megyek.
A kinti emelkedések fáziskéséssel ide is elérkeztek, hamarosan hónapzárás, jegybankok beszélnek, adatok tömkelege. Utána lesz érdekes. Ami fura, hogy a MOL ennyire gyenge.
9000 ren sokal nagyobb ellenállást vártam. Emlékszem mielőtt leöntötték volt 2x 23.5 mrdos nap és az is kevés volt hogy elinduljon felfelé. Igaz azóta sok víz lefolyt a Dunán és a helyzet is jobb lett, akkor még korrekcióról beszéltek nyugaton, most már talán ismét bikapiacról Lényeg a lényeg: 9000 ren xxx milliárdos tételet adtak el annak idején. PKO +3% Erste - Raffi +4.3%
Köszönöm szépen.Ahogy írtam a tegnap az 9300-as bekerülés. Az hosszú távú befektetés lesz :-) Csak azért maradtam ki a nagy esésből,mert a nagy emelkedésből is kimaradtam,hiszen 9 évig pihentem . a 2008-2009-es válság megtépázott,és az alján szálltam ki 1500-nél,mert akkor mindenki 1000 alá várta....hát nem jött be. Erről ennyit,csak utólag tudunk aljat vagy tetőt jósolni.Remélem és igyexem most óvatosabb lenni.
Valami már megint nem stimmel. Hogy nem tudnak tisztességgel hullámozni! https://invst.ly/qm5-p Hol pánikolunk, hol örömködünk, de mindezt csak azért, hogy szegény TA hullámlovas forogjon maga körül.
OTP részvényesek ide!