Hát akkor én tényleg nem értek semmit! :) Magyarázza már meg nekem valaki, hogy lehet hogy a legjobb ajánlatok közé nem kerülnek ezek a sok ezer darabos eladások és a kötés listában ott vannak??? erre még nem jöttem rá magamtól....:)
Nem. A gap és a lefele kezdés átírta a lehetséges mozgást. :) Illetve nem is annyira.
Ami eddig teljesült a várakozásból:
Tegnapi csúcshoz képest csináltunk 174 forintot lefele a mai aljjal. 150-200 volt a várt.
Nyitóhoz képest lejöttünk 54 forintot. 112-őt a tegnapi záróhoz képest. Átlag 88 píz. Várt érték 80-100 volt. Felemás.
Nyilván ha a lefele irány teljesül akkor nem teljesülhet az optimista felfele. :)
Egyébként ugyan azt csinálja kedvenc brókerünk mint a múlt hét szerdán. Egy 25-30 forintos sávban kereskedik. Magával, mással ki a fene tudja. A múlt hét csütörtökön abból a sávból 200 forintot mozdított lefele. Én most arra számítok, hogy ebből a sávból kb 180-200 forintot felfele fog mozdítani. A mikort tőle kell megkérdezni. Amikor kialakítja a megfelelő pozícióját.
Tehát elvileg a következő napok valamelyikén leszünk még 5300 körül. Szerintem ott lesz a vége az emelkedésnek. Onnan jön egy nagyobb korrekciós hulám. Shortra azt már érdemes megjátszani.
Addig meg mozizni kell és röhögni bűvészkedésén ...
JÓ EZ A HSZ.
NA MIÉERT IS, AKIRE TE GONDOLSZ NEM A MI
BROKONKAT HASZNÁLJA FEL ERRE....
NA JURÓT ÁT VÁLT MÁR SOKKAL SOKKAL BENTEBB VAN... EZ EZ "ARANY BÁNYA" EZZEL 316Ft.
EURÓVAL
OTP részvényesek ide!