ma GDP-meg adat dömping,
nem mertem tegnap 750 környékén shortot nyitni pedig úgy láttam, aztán mikor nem voltam gép előtt 775 környékén megtettem volna.
esésnek kellene lenni, ám tegnap HALIS jól megfogalmazta: a piac arra megy amerre a legjobban fáj neki.
Mindenkinek szép napot!
Tegnap a Kossuth rádióban megismételték egy mondatát, sokan ismerik itt a fórumon, mert emlegetve volt.
Valahogy így hangzot:
Matolcsi György fiókjában lapulnak még tervek...
:((
Jó reggelt mindenkinek!
"Ha más nem egyben, egyet értünk. Mindenki szereti a pénzt, ezért is van itt. "
Ebben nem tudok egyet érteni,mert aki szereti a pénzt ,az nem itt van ,nincs is ideje erre !
Hát nincs jó hírem azok számára, akik eur gyengülésre játszanak... hetes távon 1,25xx-1,27xx.
Nem 1-2 nap alatt természetesen, és hulámokkal...
SnP is nagyon szép havi nézeten... van még tér felfelé...
A bevételeket tekintve még tudta tartani az egy évvel korábbi számokat a Mol, ám a nyereség elfogyott. Az olajtársaság kedden közzétett gyorsjelentése szerint mind az Upstream üzletág alacsonyabb kitermelése, mind a Downstream üzletágban realizált jelentős készletátértékelési veszteség lefele húzta a cég nyereségét.
Lehet ma egy kis MOL BUlI?
A 3700 forint feletti gyenge forgalmú oldalazásból egy árboc alakzat formálódik, amely az emelkedő trend folytatódására utal. A napokon belül várható kitörést majd a magas forgalom alapján ismerhetjük fel, ha sikerül túljutnia a 3800 forintos szinten, akkor tovább emelkedhet 4100 forint irányába. Támasz 3700 forintnál. link
Mai grafikont nézve, továbbra is nyitóban volt helyzet meg talán napközben 2-3 eset. A többi mind bukó volt napi kereskedési értelemben. Holnap nagyobb mozgásra számíthatunk.
Meleg napsütéses napra!!!
9-es UV-B sugárzásra,ezért fontos a naptejjel való kenegetés.
Lányoknak egész nap felajánlani,mert biztos fedetlen felsőtesttel fognak közlekedni.:D
A többi meg le van sz@rva.
OTP részvényesek ide!