A nap kérdése. Mennyire várható a magyar érdekeket képviselő nemzetpolitika attól a miniszterelnöktől, aki a trianoni gyalázat és nemzetgyilkosság évfordulójának előestéjén, a diktátumot Magyarországra erőltető (akkor ellenség, ma már inkább csak gyarmattartó) ország katonáinak emlékművét koszorúzza? Nem kell megválaszolni a kérdést, mert a magyar nemzetiek tudják a választ, a tiszás lakosság pedig úgysem érti...
háát ha jól nézem,Te 3 lájkot kaptál az irásaidra mig aki veled ellentétben írt az 4 dislájkot,logikussan gondolkodva ez azt jelenti,hogy van 4 db regisztrációd .Ha tévedtem, nyugodtan javíts ki. :))
Nem vesztettünk semmit, csak nem nyertünk. A kínai MG új autógyárával az autógyártási és a kínai kitettségünk is nőtt volna. A kínaiaknak jobban tetszett a spanyol ajánlat. Nekem nem az a választói akaratom, hogy még több kínai multit csalogassunk ide hatalmas állami kedvezményekkel. Már így is túl sok van belőlük.
Sajnos Magyar Péter agresszív kommunikációja miatt eljutottunk arra a pontra, ahol már konkrétan lejjebb csak a tettlegesség van! Kiraktam egy képet, amit egy cikkből fotóztam ki, és a poszt szövege ez volt: " Elkezdődött... Kecskemétiek van valami infótok erről?" Na itt aztán az emberek agyáig a kép jutott el, és az, hogy rémhírt terjesztek, holott egy egyszerű kérdést tettem fel! Kb annyira tudom azt, hogy ez a hír igaz e, mint ti! Hiszen én is csak a cikket olvastam, és azt látom, hogy tele van az internet vele! Gondoltam megkérdezem, hogy van e aki többet tud, esetleg van bármilyen felvétele a történtekről.. Ez akkora gyűlöletet váltott ki, hogy megérne egy szociológiai kutatást az emberek viselkedése! Sokan nem tudnak szöveget értelmezni, nem jut el hozzájuk az írásos szöveg, csak a képi anyag! De az nagyon! Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy vajon ezek az emberek mit éreznek? Hogyan léteznek ennyI indulattal a szívükben nap mint nap? Mit kaphat egy-egy embertől a családja otthon, ha nem egyezik a véleményük? Hol szocializálódtak? Véssétek már az agyatokba, hogy már nincs Tisza meg Fidesz! Már mi vagyunk! Ha rossz döntést hoz az új kormány, akkor mindannyian szívni fogunk! Mindannyiunknak rossz lesz! Magyar Péter szerintem óriási kockázat ennek az országnak, de szívből kívánom, hogy nektek, online huszároknak legyen igazatok! Mert ha nem lesznek migránsok, nekünk is jó lesz! De sajnos nem ezt látjuk jelen pillanatban, hiszen aki nemzetközi szinteken tájékozódik, az tudja, hogy mire megy ki a játék! Szóval még egyszer leírom, hogy legyen nektek igazatok! De mi van ha nem lesz? Mit fogtok tenni fotelharcosok? Akkor már kevés lesz, hogy kiabáltok, meg nőket gyaláztok! Mert jelenlEg ennyire vagytok képesek! Kevesebb megjelenítése
Bárcsak így lenne akkor lenne a Tisza legkirályabb kormány a világon!! És azt sok környezet szennyező szemetet amit ide szartak azt is vigyék innen. Köszönhető az hulladék rabló bandádnak ezzel a sok kínai szarral kinyírták gyakorlatilag az ország vízkészletét, és még sorolhatnám. Egyébként nem véletlen VÉGERE LESZ ÉS MÁR VAN KÖRNYEZETVÉDELEM!!! KÖSZÖNJÜK TISZA ha ez így lesz plusz 15%.
Az mondjuk nem bajj ha Kína nem hoz több " befektetést" ,úgyis a magyarok adó pénzéből tömték azt is Orbánék,meg kell nézni milyen adó kedvezményeket és milyen állami támogatásokat kaptak ezek a szuper beruházások,egyébként is Magyarország egy kis ország nem multikra hanem sok jól profitáló kis-közepes vállakozásra van szükség ,nem hülye a magyar talán rájuk kéne támaszkodni és nem a külföldiekre. A fidesz csürhének meg a börtönben a helye mármint a politikusoknak akik kirabolták az országot,teljes vagyon elkobzás a családtagokét is ha bebizonyosodik,hogy az is korrupcióval keletkezett vagy átpakolták oda a lopott pénzt.Ja és kőbányába küldeném mindet,ingyen munkára,nem feltétlenül az Orbán papához :))De nem csak a Fideszeseket az összes tolvaj politikust a Tiszásokat is ha lesz közöttük tolvaj.
Tisza miatt! Kína nem hoz több befektetést Magyarországra viszont elviszi őket a többi európai országba! Buta tiszások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.facebook.com/reel/1389500056329795
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!