Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 17:27
Előzmény: #5981  kenyeres2
Ezt én is becumiztam, de csak ezt a kivágott részt láttam. 
Állítólag irónia volt.
A Provokatőrben is beszéltek róla:
Botrány Puzsér Róbert kávézójában
https://www.youtube.com/watch?v=5NIJ85XwnP4
Vackoros csütörtök, 17:02
Előzmény: #6027  kenyeres2

https://www.youtube.com/watch?v=9cXMLayfn3g
Remélem jó híreket hoztam Somogyi segítségével, hogy a viktátor az országos átok SOHA DE SOHA( kurva jó ezt leríni) nem lehet az ország élén!! Ma hatalmas ünneplést csaptam és este még nagyobbat csapok!! 
csendben csütörtök, 16:56
Előzmény: #6033  sasa44
sak két dolog végtelen: az univerzum és az emberi butaság, és az előbbiben nem vagyok biztos. ~Albert Einstein
Vackoros csütörtök, 16:38

Végülis csak németül, angolul  kiválóan beszél. Latinul a jog miatt.  Lengyelt fordítottak neki te szerencsétlen. Németországban a Humbold Egyetemen tanult. 
Nem baj 65-70% áll a Tisza és 20% alatt a narancs. Sokat kell még hazudoznotok és küzdenetek, hogy ne legyen 2030-ra a fidess 5% alatt:)) De biztos ott lesz:)) 
sityaki csütörtök, 15:26
Előzmény: #6028  kenyeres2
Hát ezt honnan másoltad? Mert nem vettem észre, hogy tudnál akár két összefüggő mondatot írni magadtól... (És ehhez nem kellett, hogy Sherlock Holmes legyek.)
sasa44 csütörtök, 12:43
Ahogy olvasom a böffeneteidet, eszembe jut a mondás, hogy a butaságnak és hülyeségnek nincs határa.
Esetedben ez a mondás hatványozottan igaz. 
Majd nézz utána mit jelent a "hatványozottan", mert 100%, hogy nem ismered ezt a szót.
sasa44 csütörtök, 12:37
Ja. Érteni nem érti az angolt, csak folyékonyan beszéli.
A lengyelt fordították neki baszod!
Tényleg ennyire sötét vagy? Hihetetlen....
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 11:03
Előzmény: #6030  offshort

Józsi esetében el tudom képzelni, hogy a lányának nemcsak papíron ő az apja, hanem vér szerint is.
De pusztán emiatt nem írnék be semmit az alaptörvénybe, ahogy eredetileg Józsi sem írt bele semmi ilyesmit.
offshort
offshort csütörtök, 10:55
Előzmény: #6029  Dehogynincs
az apa férfi, az anya meg a józsi' !! (a fidesznél) 
:))  
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 10:52
Bóna Szabolcs: Az Ukrajnából érkező áruk tiltását a lehető leggyorsabban visszaállítjuk
https://telex.hu/gazdasag/2026/05/21/bona-szabolcs-ukran-mezogazdasagi-termek-import-tilalom-visszaallitas
A veszélyhelyzet május 14-i megszűnésével lejártak a veszélyhelyzeti kormányzáshoz kötődő rendeletek is, ezért a Tisza-kormány azok egy részét törvényi szintre emelte, viszont az ukrán gabonaimport tilalma nem került be a rendelkezések közé. Bóna Szabolcs agrár- és élelmiszergazdaságért felelős miniszter csütörtökön azt írta a Facebookon: az Orbán-kormány nem gondoskodott arról, hogy „az ukrán agrártermékek behozatalát korlátozó szabályok a veszélyhelyzet megszűnése után is biztonságosan, törvényi szinten fennmaradjanak”, ezzel pedig „súlyos jogalkotási csapdát hagyott maga után”.
______ horda _________
A tiszás horda tagjaként azt nézem ámulva, mennyire megvertük és leváltottuk a hatalmat és milyen gyorsan esik szét a fidesz tábora.
Az alkotmány nem (ál) tudományos ismeretterjesztésre való. Az "anya nő, az apa férfi" viszonylag egyszerű esetek, de nem tudod betiltani a kromoszómarendellenességeket. Nemcsak xx és xy párok vannak, hanem xxy és xxxy is meg egy csomó más is.
kenyeres2
kenyeres2 csütörtök, 10:19
Cirkusz az egész. Amíg a tiszás horda aléltan nézi, hogy micsoda kemény ember ez a Magyar Peti, hiszen lebontotta a kerítést és tárlatvezetett a Karmelitánál, nyilvánosságra hozta a kegyelmi ügy (már eddig is ismert) dolgait, addig a valóságban a háttéremberek, mint Kapitány, Orbán Anita, Kármán (tehát a londoni mélyállam emberei más vonalon dolgoznak.....Az új Alaptörvény tervezetből kikerül az idegen népesség magyarországi betelepítési tilalma, kikerül az "anya nő, az apa férfi". Mindezek mellé megszűnt az ukrán szemét, bocsánat gabona és élelmiszer behozatali tilalma és Petiék szép csendesen beleegyeznek a migrációs paktumba. Persze, tudom, hogy a kerítés marad...mert a migránsokat nyugatról fogják áttelepíteni! Áradjon!!!
kenyeres2
kenyeres2 csütörtök, 10:18
Emlékeztek arra, mikor Magyar Péter szétalázta Varga Juditot, hogy rossz az angolja?Lengyelországban nem lehetett MP-től angolul kérdezni, fordítottak neki.
The Man
ronaldinyo csütörtök, 09:58
Ha Orban 174, akkor eléggé megnyúlt az utóbbi 30 évben.Felcsuton többször fociztak egymás ellen, és egymagassàgú volt a férjemmel, aki 165 cm volt. Csak mondom
kenyeres2
kenyeres2 szerda, 21:22
Áradjon!https://www.facebook.com/photo/?fbid=1363107025638443&set=a.225789489370208
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 19:10
Előzmény: #6016  kenyeres2
Csípős megjegyzéssel emlékezett meg Donald Tusk az uniós ülésről hiányzó Orbán Viktorról
https://www.forbes.hu/hirek/csipos-megjegyzessel-emlekezett-meg-donald-tusk-az-unios-ulesrol-hianyzo-orban-viktorrol/
2026. 4. 24
„Évek óta először nincsenek oroszok a teremben. Hatalmas megkönnyebbülés” – így kommentálta az X-en Donald Tusk, Lengyelország miniszterelnöke, hogy az épp Cipruson zajló Európai Tanács informális üléséről a leköszönő magyar kormányfő már hiányzik.
___________ V4 _______
MP most építi vissza V4-gyé azt, amit OV V1-gyé bontott le.
csendben szerda, 18:42
Előzmény: #6014  R00
Közmunka? :-)

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek