Köszönöm szépen eme remek gondolatmenetet, nagyon megtisztelsz vele:) Ugyan megértettem, nagy nehezen, de nagy bajok vannak odaát:)) Nem gond, a narancsos népségtől nagyon nem várható több. Jó a patkányokkal azonosulni magasztosabb, értelmesebb lények minta fideszesek:))
Az, hogy csak 2 év van hátra nekik, ez már fejlődés, hisz a választások után volt 1 hét, 2 hónap, fél év stb. Két év egész jó, köszönik szépen, lesz ez egy picit több legalább nyolc, de oda se neki. Ha viktátor és klientúrája marad a jobboldalnak nevezett, rabló, hazug, náci, putyinista, komcsi oldalon akkor esélyük sincs. Ha meg szeretnének újulni olyan mint jobb oldal, akkor alulról kell építkezni és hosszú-hosszú idő után talán 20-30 év múlva kialakulhat egy párt. A jobb oldalt mint olyat úgy leamortizálták, hogy mindenki menekülni fog tőle. Az, hogy én hova megyek, hol fórumozok az engedtessék meg, de az én dolgom. Ha moderátoroknak, és a topik gazdának nem tetszek akkor ki fognak tiltani avagy kapok szankciókat amelyeket el fogom fogadni ahogy eddig is tettem.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!