Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vackoros hétfő, 11:21
Előzmény: #5992  BT55

Köszönöm szépen eme remek gondolatmenetet, nagyon megtisztelsz vele:) Ugyan megértettem, nagy nehezen, de nagy bajok vannak odaát:)) Nem gond, a narancsos népségtől nagyon nem várható több. Jó a patkányokkal azonosulni magasztosabb, értelmesebb lények minta fideszesek:))
Az, hogy csak 2 év van hátra nekik, ez már fejlődés, hisz a választások után volt 1 hét, 2 hónap, fél év stb. Két év egész jó, köszönik szépen, lesz ez egy picit több legalább nyolc, de oda se neki. Ha viktátor és klientúrája marad a jobboldalnak nevezett, rabló, hazug, náci, putyinista, komcsi oldalon akkor esélyük sincs. Ha meg szeretnének újulni olyan mint jobb oldal, akkor alulról kell építkezni és hosszú-hosszú idő után talán 20-30 év múlva kialakulhat egy párt. A jobb oldalt mint olyat úgy leamortizálták, hogy mindenki menekülni fog tőle. Az, hogy én hova megyek, hol fórumozok az engedtessék meg, de az én dolgom. Ha moderátoroknak, és a topik gazdának nem tetszek akkor ki fognak tiltani avagy kapok szankciókat amelyeket el fogom fogadni ahogy eddig is tettem.
Angelo hétfő, 11:21
Előzmény: #5998  kenyeres2

"A Magyar Nemzeti Bank ma megjelent pénzügyi számlák statisztikája szerint az államháztartás (szezonálisan igazított) GDP-arányos finanszírozási igénye 8,4% volt. A pénzszórás rányomta a bélyegét az adósságszámra is: az államadósságráta a 2025 végi 74,6%-ról három hónap alatt 77,9%-ra emelkedett."
Ehhez mit szólsz kenyeres?
A fidesz sokkal rosszabb állapotban adta át az országot min. ahogy 2010-ben átvette.
Ellopta a MNYP. + az elmúlt 16 év befizetéseit, állami vállalatok devizahiteleit még hozzá rakod, akkor nagyon csúnyán eladósította az országot a fidesz.
Ez a kormány még a Gyurcsány-kormányt is felül múlta!
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 11:01
gazmber hétfő, 10:07
Előzmény: #5980  Angelo

"Oda került Orbán ahová való, politikai szemétdombra.."
Nem, korántsem került oda (rácsok és pedobindzsik közé v. ~16évre?☺).. 
a politikai szemétdomdján nagyon is jól, valójában csak ott érzi jól magát...eleve oda született... tehát ez számára nem 'büntetés', ajándék...?,☺szvsz
bronz hétfő, 10:00
Előzmény: #5989  signal2
Ott van még az MNB-ben lapuló cirka 6-7 ezer milliárdos akna is.
ORK
ORK hétfő, 10:00
Előzmény: #5988  Dehogynincs
Ja...hazaküldenek mindenkit pólót cserélni, majd ülhetnek vissza a helyükre :D 
BT55 hétfő, 10:00
Törölt hozzászólás
BT55
BT55 hétfő, 09:59
Előzmény: #5987  Vackoros
Legjobb esetben 2 evetek van te agyatlan, az amatorokkel egyutt arad a fos. A heten ursula asszony csebbe rak minket es tapsolhataz. Te patkany, menjel a tisza csoportba. A jobboldal frissitest kapott, ha ujraeled wrosebb lesz, ha nem akkor ennyi volt. Szaradjal.
sztaniol
sztaniol hétfő, 09:59
Előzmény: #5987  Vackoros
Az az egy millió meg ha akarja sem tudja az adó 1%-ából fenntartani a propagandamédiát, mert vagy nyugdíjas vagy nem fizet adót.
sztaniol
sztaniol hétfő, 09:58
Előzmény: #5988  Dehogynincs
Ha így is mondta, valószínűleg az "újságíró" idézőjelbe volt téve, mivel csak ők nevezik magukat előszeretettel annak.
signal2
signal2 hétfő, 09:57
"Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága 69 012 milliárd forint, a GDP 77,9 százaléka volt az első negyedév végén. A pénzügyi számlák előzetes adatai szerint az államháztartás nettó finanszírozási igénye 4964 milliárd forint, a GDP 5,6 százaléka volt a március végén záruló egy évben – jelentette hétfőn a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Az első negyedévében államháztartás nettó finanszírozási igénye 2130 milliárd forintot a negyedéves GDP 10,9 százalékát tette ki."
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 09:54
Előzmény: #5978  kenyeres2
"Magyar Péter azt üzente a »propagandista« újságíróknak, hogy hamarosan új állás után kell nézniük."
Ehhez kérek forrást! Hogy hangzott el pontosan?
Szentesi Zöldi László ott csúsztat óriásit, hogy »propagandista« helyett újságírókról beszél.
A »propagandistáknak« tényleg új állás után kell nézniük. Javában zajlanak a leépítések a Mandinernél, a Mediaworksnél, a köztévénél, a királyi rádiónál és az állami hírdetésekkel kitömött kereskedelmi tévéknél.
Szinte mindenhol új szelek fújnak a megmradt régi seggekből is.
A királyi rádóban is kezd megszűnni a göbbelsi propaganda.
Vackoros hétfő, 09:50
Előzmény: #5981  kenyeres2

https://24.hu/belfold/2026/05/18/publicus-kutatas-fidesz-tisza-orban-magyar/
Nem kell már 2,5 milliónak elhagyni az országot mert annyira gerincesek, hogy nagyjából 1 millióan már le is tagadták, hogy valaha fideszre szavaztak:) Vagy rövid az emlékezetük, így óriási baj van velük vagy annyira összeszégyellték magukat, hogy többet ezt a mocskot nem vállalják fel, és sajnos van egy jó adag megfélemlített szavazó és megvett is. 
A kemény mag nyugodtan mehet ki Putyin seggét nyalogatni sokáig, hisz a gazdájuk is ezt tette, vannak szép részek pl Norilsk vagy Szibéria egy-két gyöngyszeme a gulág vidék akár. 
Ne nem ám a hanyatló nyugatra. 
Ízlelgessük, azt a tényt, hogy a FIDESS mint olyannak VÉGRE VÉGE, ÖRÖKRE!! 
Angelo hétfő, 09:45
Előzmény: #5982  Dehogynincs

Ez elég is lesz ahhoz, hogy Orbán örökre eltűnik, nélküle meg a fidesz is szétesik. 
1-2%-os pártra fog zsugorodni és ezt az 1-2%-ot is, csak az ilyen kenyeresek fogják alkotni, ez a menthetetlenek kategória.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 09:43
Előzmény: #5981  kenyeres2
2010-ben én is olyan "mocsok rohadt szemétláda" voltam, aki a fideszre szavazott.
Megnézem, hogyan fognak engem eltakarítani az országból. Most nem értek egyet sem Puzsérral sem azzal a nevenincs senki nyikhajjal, akit te most komoly fenyegetésként állítasz be. Annakidején Bácsfi Diana karlendítéseitől sem ijedtem meg.
Nekem az volt a vörös vonal, amikor a fidesz kifosztotta a magánnyugdíjpénztárakat.
Istvan78 hétfő, 09:42
Hont:
"Ez „copy paste kormányzás....”,  mondja MP-nek. Normális ez? Még egy hete sincs kormányon a Tisza és már kötözködik, kritizálja a Tisza kormányt. Ostoba, elvakult fideszes.
Vackoros hétfő, 09:42
Előzmény: #5970  kenyeres2
Értem én, tehát van róla több konzíliumban összeállított több oldalról megtámogatott orvosi szakvélemény, mert ha nincs akkor csak üres locsogás az egész:)) 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 09:35
Előzmény: #5980  Angelo
Magyar Péter nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egy miniszterelnök csak két ciklust, 8 évet szolgálhat majd és ehhez kétharmaddal módosítani fogják az Alaptörvényt.
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 09:28
Előzmény: #5973  Heisenberg

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek