Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka 2026. 04. 25. 18:21
Lázár Úr igen eltünt mostanában....
peggy01 2026. 04. 25. 18:17
Előzmény: #5472  Istvan78
"A nyugger" használata itt a Fideszre szavazó nyugdíjasokra vonatkozott." Nem te írtad be, nehogy már te magyarázkodj, hogy kire vonatkoztatta a beíró. És aki nem a Fideszre szavazott azt hogy hívják? Nem kell mindent kimagyarázni.  Honnét veszed, hogy nem tájékozódtak? Ez mind rosszindulatú feltételezés.   Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a nyuggerezés miatt írtam, semmi köze a Fideszhez.
"Látom, benned sincs semmi önkritika, belátás, csak nyomod tovább a Fidesz védelmi harcot. "  Ennek mi köze ahhoz, hogy szóltam a nyugger kifejezés miatt? Magadba szállhatnál már, mert ez mind rád jellemző.
Toka 2026. 04. 25. 18:15
Előzmény: #5471  Toka
Peggy volt az egyik legjobb tanuló nálam, 2016-ban hunyt el.Eleg furcsa volt akkoriban nekem, hogy csupa afrikai volt az osztályomban.Amugy tanitottam nagyon hires embereket is.Peggy most lenne 60 éves.RIP Peggy.Itt egy kép Róla.
https://kepkuldes.com/image/teXEVo3
offshort
offshort 2026. 04. 25. 18:15
Előzmény: #5474  Dehogynincs
az okés, hogy visszaadja a mandátumát!
csak a lölövel közös számláját tegye mát nyilvánossá! 
valószínű a hatóságok feladata lesz ez majd, mert gerince, tisztessége egyiknek sincs hozzá h bevallja!
még soha nem loptak ennyit m.o.-történelmében, mint a fidesz! 
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 25. 18:02
Előzmény: #5475  sityaki
A 2002-es bukása után sem látták Orbánt sokszor a parlamentben.
Pedig akkor ő még egy viszonylag fiatal Orbán-light volt.
sityaki 2026. 04. 25. 17:43
Előzmény: #5474  Dehogynincs
Volt olyan érzésem, hogy nem vállalja ezt a kényelmetlen szerepet; rengetegszer szemébe mondták volna a hibáit és az alattomos politikáját. Szerintem a párt élén se fog megmaradni, elég nagy politikai és morális hiba volt, hogy nem mondott le 12-én, és nem bízta a pártjára, hogy visszakövetelik-e. Már nem tud jól lépni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 25. 17:21
Orbán Viktor: Visszaadom a mandátumomat
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260425/orban-viktor-visszaadom-a-mandatumomat-832882
Orbán Viktor leköszönő miniszterelnök bejelentette, hogy nem ül be a Parlamentbe, visszaadja a mandátumát. 
______ egyre jobban kedvelem _____
Egyre jobban kedvelem Orbán Viktort.
Gyurcsányt is jobban kedvelem a visszavonulása óta.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 25. 16:47
Előzmény: #5469  peggy01
peggynek igaza van. A nyugger szó pejoratív, lekezelő, rosszalló.
Sőt.  #5450 ütősebb lenne a nyugdíjas szóval és nagyobbat ütne a fidesz göbbelsi propagabdáján:
"Nyugdíjasok készüljetek! 
Mehettek a frontra harcolni!"
Könnyen lehet, ebben a még mindig tartó áprilisi földcsuszamlásban már a nyugdíjasok között is több a tiszás mint a fideszes.
Istvan78 2026. 04. 25. 16:08
Előzmény: #5469  peggy01
A "nyugger" használata itt a Fideszre szavazó nyugdíjasokra vonatkozott. Ők nem tájékozódtak, elhitték a sok hazugságot, az ukrán háborút, az 1000 forintos benzinárat és a többit és a döntésük rossz irányba vitte az országot, azoknak a sorsát is, akik tájékozódtak és értelmesen, nem hívő módjára viszonyultak a politikához. Úgyhogy ezek a nyugdíjasok megérdemlik a rosszallást.
Látom, benned sincs semmi önkritika, belátás, csak nyomod tovább a Fidesz védelmi harcot. 
Toka 2026. 04. 25. 15:23
Előzmény: #5461  Toka
Washingtonban töltöttem nagyon sok időt Peggy Edjeani-val, sajnos elhunyt amúgy, aki szeretne rakereshet, barátomnak tekinthettem.Jelenleg facebook oldala emlékoldal.Ő volt a ghanai hadsereg szállitasi főnöke, nagyon fiatalon lett már ezredes.Hát sovány nem volt, duci volt, sokat ugrattam is emiatt.A csalad masik tagja, ghana ensz nagykövete volt akkor.Peggy amugy nagyon humoros volt, szép emlékem rola hogy egyszer kasavát es kenkit készített nekem, majd mikor megkerdeztem honnan erkezett az alapanyag, elmondta hogy Ghanabol hozta😮😯
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 25. 14:53
https://youtu.be/NItsl4KMJk8?si=GRQ865rReo6D2dRy
Az együvé tartozásra és a hűségre épülő "rendszerekben, mint
amilyen a Kádár-rendszer és amilyen Orbán Viktor NER-e is volt, ez a mechanizmus működik.
Aki hibázik, de a hűségét kifejezi a rendszer iránt, megbocsátást nyer, mert ezek a rendszerek
nem teljesítményre, felelősségre és bizalomra épülnek, hanem nyers hűségre. Ezért
gondolhatta Deák Dániel azt, hogy ha a Partizán stúdiójában bevallja, mi volt a szerepe a NER
propagandagépezetében, ezzel megbocsátást nyer. Valahogy úgy, ahogy a középkori
búcsúcédulák kapcsán mondták: mikor a pénz a ládikába hullik, a lélek a tűzből menten kiugrik.
Csak most nem pénztől remélik a megváltást, hanem egy interjútól..."
15 perc. Erdekes osszefuggesek. Sokmindent megmagyaraz a NER mukodeserol.
peggy01 2026. 04. 25. 14:43
Előzmény: #5463  babo-lapat

"A nyugger a „nyugdíjas” szó szleng, gyakran pejoratív (lekezelő, rosszalló) változata, amely az időskorú személyeket jelöli." Nem kéne általánosítani, lenyuggerezni a nyugdíjasokat, lekezelően megszólítani, csak azért mert nyugdíjas.
Látom nagyon unatkoztok, de jó, hogy írtam a nyuggerezés ellen, már a pedofiliánál tartunk. További szép napot.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 25. 14:29
Előzmény: #5464  euler
Kutyasétáltatás közben nem reprezentatív, kis mintájú közvéleménykutatást végzek a választások óta.
Ma az egyik hölgy azt monta, hogy nagyon várta már ezt az eredményt. Az államigazgatásban dolgozik a közlekedési tárcánál (vagy annak környékén) és a toxikus légkörre panaszkodott.
Vitézyre az "elhivatott" jelzőt használta.
Az OV-t kedvelők még adósak számomra azzal a magyarázattal, hogy miért fogadják el az mszp-s priuszú Pintér Sándort és miért utasítják el a fidesz priuszú Vitézyt vagy MP-t.
A tiszára szavaztam, nem szívesen látok a kormányban volt fideszeseket, de Vitézy minisztersége nem hoz ki a sodromból.
A 2024-es főpolgármesteri választáson szándékosan érvénytelen szavazatot adtam le, ahol Vitézy volt az egyik jelölt és miután a fidesz visszléptette a jelöltjét, maga Alexandra is arra kérte híveit, hogy Vitézyre szavazzanak.
A Lázár-Vitézy csaták kapcsán mindkét oldal találhat muníciót. Nekem olybá tűnik, hogy Vitézy mégsem annyira fideszes, mint amennyire a priusza sejteti és Lázártól eltérően vannak elvei és van szakértelme is a tárcájához.
sityaki 2026. 04. 25. 14:17
Előzmény: #5465  peggy01
bocs, de riogattak...
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 25. 14:15
Előzmény: #5464  euler
Azt hallottam, hogy a dk-nak tobb plakatja volt, mint szavazoja.
Igaz ez?
peggy01 2026. 04. 25. 14:15
Előzmény: #5460  Angelo

Hogy nekem mi fáj, azt te nem tudhatod, semmit nem tudsz rólam.  A tiszteletedre sem pályázom. Olvasd el a beírásaidat, árad belőle a gyűlölet. Mi értelme van az ilyen beírásoknak, hogy "Barátkozz meg azzal is, hogy hiába riogattak benneteket nem fogtok háborúba menni és nem lett 1000/ft a benzin sem." 
Nem kell válaszolnod.
euler
euler 2026. 04. 25. 14:10
Nem értem az itt írogatók egymásnak feszülését ...
.
Úgy látszik jól halad a ner generáció váltása, a "fidesz hekkje" Vitézy - aki lehet jó szakember - különösen ezt mutatja. És hol van még a teljes névsor, államtitkárok stb. Izgalmas lesz ez a hatodik (kvázi)fidesz kormány. :)
.
A 16+4 év mindenkire hatott, mondhatni egy ner-ből valók vagyunk.
babo-lapat 2026. 04. 25. 14:04
Előzmény: #5459  peggy01
már bocsi de miért kell a tisztelet a nyugdijasnak? Ezt azért kifejthetnéd. Van sok pedofil,bünöző nyugdijas is azt is tiszteljem?Ha valaki nyugdijas nem egyenlő azzal hogy tiszteletet is érdemel.Ahhoz úgy is kell viselkedni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 25. 13:47
Én is nyugdíjas vagyok, de értem az iróniát és a cinizmust is.
Az iróniát nem tudom elmagyarázni annak, aki nem fogékony rá és nincs humorérzéke.
A cinikusokat azért nem szeretik, mert a cinikusnak tíz esetből kilencszer igaza van. 
Mondom mindezt akkor, amikor nemsokára Zelenszkij alakít nálunk kormányt.
Toka 2026. 04. 25. 13:08
Én is nyugger vagyok de nem veszem magamra.Angelo Ur sem ugy erti mint ahogy Ön gondolja.Szép neve van Peggy....kedves emlékeim fűznek ehhez a névhez..Ghanában nagyon népszerű név, sokat dolgoztam Peggy Edjeani-val, ez egy nagyon hires család Ghánában.Jelenleg is a politikai-gazdasági hatalom nagy része koncentralodik az Edjeani család kezében.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek