Ha a magyar erdek ugy kivanja mindenkeppen. Mi ebben a meglepo? Ti hol eltek? Azert nem veszed meg a szomszed hasznalt tvjet jo penzert, mert rosszban van a masik szomszedod vele? Ti tul sok netflixet neztek, komolyan.
Beszeltem vele, teged nemcsak simogatni fog, hanem kulon kockacukorral is keszul. Elso sorba alljan, egy "x" lesz a helyednel, oda helyezkedj kerlek. Koszonjuk.
Szovetsegi rendazerunk ellensege ea Magyarorszag ellensege az ket kulon fogalom. A mi orszagunk mindenkire nyitott, ha ezt te nem tudod ertekelni pozitivan, hogy SzPeter es az Orazagunk olyan orszagokkal is jo viszonyt apaol akikkel a "szovetsegi rendszerunk" keptelen, akkor baj van a toronyban. Nyugat europa egy dologban "egyuttmukodik" a szemetuket keleteol itt rakjak le...
Nekem nincs azzal bajom, hogy ha a kampányban egy közös kép erejéig felvonultatják a szövetségeseiket a felek. A 22' választás idején e nnek például nagyon örültem: https://www.hodpress.hu/unios-orszagok-nagykoveteivel-targyalt-marki-zay-peter/ Jelen esetben az ügy pikantériája, hogy a külügyminiszterünkröl bebizonyosodott, hohgy túl bizalmas viszonyban van a szövetségi rendszerünk ellenségével.
Lehet tudni Orban jobbagysimogato menetrendjet? En is ugy vagyok vele, mint sokan, abba a remenybe, hogy utoljara lathatom, kimennek egy ilyen csődületre
A Fidesz zászlajára nagybetűkkel van írva a SZUVERENITÁS szó, közben folyamatosan beavatkozik más országok politikai életébe. És várja, hogy az ő oldalán beavatkozzanak a magyar politikába, pld. Trump jöjjön már a választás előtt hozzánk vagy bárki más szélsőjobboldali vezér. Pénzel nyugati szervezeteket, hogy dicsérjék a rendszerét. Mily meglepő, hogy ebben az alapkérdésben is ahzudik, mint a vízfolyás.
Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. (Magyar Nemzet, 1998. április 9.) ____ Ez is rosszul oregedett.
Tehat 16 eve becsapnak,nagyjabol tudod is,de maradjon ez. Mondjuk anno az eurhufban nem ezt irtad indoknak,de mindegy. En nagyon szeretnem latni,ahogy a gazdasag a fejukre borul..remelem,te is. Most van kibontakozoban egy vilagvalsag jo esellyel,EU penzek satufek,maradnak a hitelek,inflacio,es ruszki baratsag. Good luck.
Annyiszor becsaptak, -már Pethő Iván óta tudjuk: "a választási igéretek nem azért vannak hogy betartsuk"... Képtelen vagyok hinni, egyszerűen lesz....m mindet, egytől egyig.
Az előjelek nem túl bíztatóak, sajnos , amikor az "út a börtönbe" kitalálója azt mondja ,- azt , hogy 5-10 évvel ezelőtt mit csináltam , ahhoz senkinek semmi köze. Gy. erre azt mondta : tisztességesen , -nagyon is...
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!