Topiknyitó: signal2 2025. 10. 06. 14:14

PannErgy célár: 2.322 Ft  

Az OTP 2.322 Ft-ra emelte a PannErgy célárát.
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vcsmate
vcsmate ma, 09:06
Itt a péntek és holnap Mikulás.
Ideális konstelláció egy Panny 2000 hufos támadáshoz.
oldrider csütörtök, 15:15
Ma izmozunk! - 1950!  Hajrá!
oldrider csütörtök, 15:13
Előzmény: #516  TBSZ1982
Köszi! Nekem ennyi is elég. Több, mint egy olyan link, aminek csak az első pár sorát látni, a lényeg pedig a homályba vész!
TBSZ1982
TBSZ1982 csütörtök, 15:04
Előzmény: #513  vcsmate
Sajnos nincs benne Pannergy. Inkább új bet-re menő cégek vannak fokuszban
oldrider csütörtök, 14:58
Előzmény: #514  oldrider
A mínuszoló biztos el tudta olvasni. Kérem, linkelje már be a teljes cikket (persze, ha csak másokat is érdekel)!
oldrider csütörtök, 14:21
Előzmény: #513  vcsmate
Ha az egész cikk olvasható lenne, még el is olvastam volna!
oldrider kedd, 19:03
Záró 1915.
Úgy tűnik, hogy ez a hét eddig sajnos a célártól való távolodásról szólt. 
Látható, hogy a vágyaink továbbra sem érdeklik a piacot!
oldrider kedd, 16:17
Előzmény: #510  salaxx
Kérlek, hogy ezentúl akkor ott nyilvánítsd ki hasonló véleményedet! (Márcsak azért is, mert hisz ott nem tudok reagálni.)
salaxx
salaxx kedd, 16:02
jo eg, azert megnyugszik sokszor az ember, hogy nem veletlenül született anno miattad a moderalt topik :)
oldrider kedd, 15:52
Előzmény: #494  ZSETON70
Nem kellett volna beírnom szombaton az ötletemet, mert el is lopták! Adják el a Pannyt és rohannak MBH-t jegyeztetni. Csak akkor fognak újra visszajönni, ha eladták a bank részvényt.
oldrider hétfő, 20:20
Előzmény: #506  signal2
Szerintem megírták előre a forgatókönyvet és meg is van már ez koreografálva. 
oldrider hétfő, 20:04
A Pannynál az a baj, hogy nincsen benne olyasmi ami felhypolja. Ha pl. kijönne róla egy hasonló hír, mint a múlt héten a Deltáról (célártól függetlenül), pár nap alatt 3000 lenne. Sajnos azonban ilyesmitől nem kell tartanunk. Ezért marad továbbra is az erősen szakaszos, nyögvenyelős emelkedés. Persze azt is meg kell becsülni! De látható mondjuk a 4IG- nél is, hogy mi kell a markáns emelkedéshez. A Panny egyáltalán nem lobbizik semmilyen vonalon.
signal2
signal2 hétfő, 19:54
Előzmény: #505  oldrider
Feltéve, hogy független intézményiek egyáltalán jegyeznek.
oldrider hétfő, 19:52
Előzmény: #504  Norbert99
Ez a kimenetel is benne van a pakliban. Annyit azonban megemlítek, hogy abban az esetben az intézményi befektetők még rosszabbul járnának, hisz a lakosság 10 %-kal olcsóbban jut a papírhoz. Azt gondolom, hogy az intézményieknek lesz még annyi pénz a tarsolyukban, hogy a jegyzés után ha valakiknek nagyon szórni támadna kedvük, azoktól felszívják a részvényeiket.
Norbert99 hétfő, 19:06
Előzmény: #503  oldrider
Szerintem mire eladhatod a jegyzett részvényt, addigra a részvény ára is lemegy a tőzsdén a jegyzési árra. Utána pedig tovább csökken majd a részvény ára.
oldrider hétfő, 18:00
Ma jegyeztem MBH-t egy kettesért. Úgy sem lesz a Panny eladásból semmi, mert ez addig nem fog felmenni amíg vannak jobb lehetőségek. Márpedig a Delta, MOL, MBH mind konkurenciát jelentenek.
oldrider hétfő, 11:33
Előzmény: #501  ZSETON70
Jó lenne!
ZSETON70
ZSETON70 hétfő, 11:07
A héten még lesz a 2K,tényleg csak pàr% hiànyzik..
oldrider hétfő, 09:15
Tartok attól, hogy a kisbefektetők pénze Dec 12-ig inkább az MBH-ba vándorol!
salaxx
salaxx hétfő, 08:58
Előzmény: #498  salaxx
ok...beneztem...na megsem annyira :)
salaxx
salaxx hétfő, 08:57
eladoi tök üres
oldrider vasárnap, 21:28
Előzmény: #496  ZSETON70
Köszi! Én is szerencsét kívánok minden Panny tulajnak! Azonban ahogyan már régebben is kifejtettem, nem minden kisbefektetőnek azonos a helyzete. Pl. nekem 1993-óta van Pannym, kizárólag tőke számlán. Soha nem adtam még el belőle. Az idősebb korosztályhoz tartozom. Nyilván másképpen gondolkodnak a fiatalabbak vagy azok akik hosszabb időtávra terveznek, tartós befektetési számlán vannak a részvényeik. Még az sem mindegy, hogy ki mikor, melyik évben nyitotta a számlát, hisz aki idén, annak már +13% szochóval is számolnia kell a 15% nyereség adó mellett, ha feltöri 3 év letelte előtt a számlát. Voltak, vannak olyanok is akiknek mindíg meghúzás előtt rövid idővel sikerült vásárolni és viszonylag szép hasznot elkönyvelve túl is adtak rajta, aztán ismét beszálltak. Én sokszor kiültem már, hogy mínuszba kerültek a legutóbbi vételeim, de mostanra összességében tisztességes nyerőben vagyok, tehát bárhogyan is döntök rosszul nem járhatok.
ZSETON70
ZSETON70 vasárnap, 20:32
Előzmény: #495  oldrider
Legyen szerencséd
oldrider vasárnap, 18:35
Előzmény: #494  ZSETON70
Ha tovább emelkedik a jövő héten eladom és jegyzek MBH-t a pénzből. Ha esik, akkor nem ugrálok. Ha az MBH-ból még ez év végéig kijövök nyerővel, akkor vissza veszem a Pannyt. A Pannynak még van ideje emelkedni március, áprilisig, addig tisztán látjuk majd, az idei év eredményeit és, hogy mit akarnak kezdeni a pénzzel.
ZSETON70
ZSETON70 vasárnap, 18:01
Előzmény: #493  oldrider
Sztem add el
oldrider vasárnap, 16:52
Előzmény: #491  Bob
Szerintem év végére nem lesz 2200Ft a Panny. Ha azt csinálja amit eddig - tehát felhúzás után visszacsorog - (most már azért meghúzás történik), akkor jobb mostanában eladni, venni belőle jóárasított MBH-t, majd azt haszonnal eladni és visszavenni a Pannyt. Emlékeim szerint 5-600Ft-ot egyfolytában még soha nem emelkedett. Ahhoz olyan hírnek kellene jönni, amit én most nehezen tudok elképzelni. (Azért nem bánnám, ha tévednék.)
Bob vasárnap, 12:42
Előzmény: #490  oldrider
Panny vezetés valóban kockázat kerülő, de nagy lóvén ül amivel valamit kezdeni kell mert évek óta csak gyűjtögetnek, beleértve a mi osztalékunkat is. Szóval én hiszem, hogy itt lesz további emelkedés még. De az MBH-val szerintem egy hónap alatt lehet keresni majd min 10%-ot. Ennyivel olcsóbban kapod mint at intézményi befektetők. Ha ezt Pannyra nézed, lesz 2200-as árfolyam év végére? Ezt a nagy kérdés nekem, ezért várom a jövő heti alakulást még.
oldrider vasárnap, 12:09
Előzmény: #489  Bob
Meglátjuk addig mi lesz a Pannyval? A MBH jegyzés utolsó napja Dec.12. (Persze előbb is lezárhatják a jegyzést.) Vajon melyik részvényben van nagyobb növekedési potenciál? A Panny a jelenlegi vezetéssel és körülmények mellett nem emlékszem, hogy deklarálta volna elkötelezettségét a növekedés irányába. Felelősen gazdálkodnak, kockázat kerülők,  szerintem inkább a jelenlegi kapacitásokat akarják maximálisan lekötni, kihasználni. Nehezen hasonlítható a tevékenységük és a lehetőségeik egy olyan bankéhoz, mint a MBH. Nekem kisbefektetőként az a fő szempont, hogy belátható időn belül melyikkel tudnék több pénzt keresni.
Bob vasárnap, 11:41
Előzmény: #488  oldrider
Pont ezen gondolkodtam én is. Arra jutottam kivárok még 2 hetet. 
oldrider vasárnap, 11:19
Jó lenne előre látni! Vajon akkor járok-e jobban, ha most eladom a Pannyt és veszek rajta jóárasított MBH-t? Vagy nix ugribugri?
oldrider szombat, 21:31
Előzmény: #485  vcsmate
Egyébként régebben úgy tudtam, hogy a ralisokat szponzorálja a Panny. Persze nem bánnám, ha mára már ez változott volna. Egyrészt azért, mert a ralizás nem sport, hanem egy értelmetlen, veszélyes környezet szennyezés, másrészt ahogyan hallom, a ralisok brutál adócsalással amúgy is jól megszedték magukat. Harmadrészt pedig a vízilabda - már a víz miatt is - közelebb áll a Pannyhoz és egy egészséges, sikeres sport,  a miskolciak pedig a hosszú évek alatt nagyon szépen fejlődtek és OB-I-ben játszanak! Megérdemlik a támogatást!
oldrider szombat, 20:54
Előzmény: #485  vcsmate
Nyert a Miskolc! Remélem a Panny részvényesek is nyerni fognak!
Tiborcfiam
Tiborcfiam péntek, 17:07
1960 lett a záró. Soha rosszabb. 
salaxx
salaxx péntek, 16:32
Előzmény: #482  vcsmate
Szerencsére van aki szeret veszélyesen élni r1965
vcsmate
vcsmate péntek, 16:28
Előzmény: #481  salaxx
Aztán jön az MNB büntetés tiltott piaci befolyásolás miatt :)
salaxx
salaxx péntek, 16:26
1960 elfogyott 1 dbbal új ath lehetne. Ki veszi magára ezt a megtiszteltetést? :) 

Topik gazda

signal2
signal2
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek