Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Na látod, kár volt a tegnapi idegeskedés. 1 hete mondtam, h hamarosan benne lesz. Haladnak ezek, még, ha indokolatlanul lassan is, de hát sok foltozni való van egy félkészen bevezetett rendszeren.
a bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett online fizetések jóváhagyása,
a bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP-logós kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni
Sziasztok single marketen részvénye eladás után a pénz az értékpapír számlámon maradt. Azt kiküldik T+2 nap után a kapcsolt folyószámlára vagy azt nekem kell külön utalni és ha nekem kell utalni akkor azt hol kell? Köszi
Jaj köszi. Nem mindig olvasom vissza. Amúgy tudtok jobb / gyorsabb felületet? A Rafi nyerte pár éve a legjobb trading rendszert. Itt a portfolion keresztül nem lehet adni venni? Ok szolgáltatják az árfolyamot akkor tök jó lenne ha lehetne itt adni venni
Pont ezt hiányolta reggel Yoakedvem kolléga is, arra írtam neki válaszul, h mikor múlt héten hívtak engem a bejelentett problémák miatt, akkor az ügyintéző mondta, h a hamarosan megjelenő (nem mondta mikor pontosan) következő frissítésben lesz benne, és akkor már majd nem csak FIFO lesz, hanem a többi is. Beállítások/készletpárosítások közt látható most egyébként, h csak FIFO van.
Sziasztok A régi rendszerben lehetett választani eladásnál hogy milyen sorrendben akarod először eladni: Olcsót Drágát Amit először vettél Amit utoljára vettél Ezekkel mi lett? Én nem látom. Mi alapján rangsorol? Az eszem megáll amúgy hogy ezt így piacra dobták...
Múlt héten egy ismerőssel voltam bent a fiókban, a 20 éve gyarapodó NYESZ számla áthelyezésének intézésében segítettem neki. Ő mostantól már csak állampapírozna mert közel a nyugdíja. Nagyon zavarta, hogy az új rendszerben nem tud online állampapírt venni, ez a funkció a NYESZnél teljesen kimaradt, állandó hibaüzenetet ír ki! Szóval most átvitte az egészet a kincstárba. Az OTPs ügyintéző nagyon csóválta a fejét, hümmögött, hogy mennyire megszaporodtak az értékpapír számla elvitelek mostanság. Mi meg csodálkoztunk, hogy csodálkozik ezen...
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni