Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rookie654
rookie654 kedd, 09:14
Előzmény: #1895  Shaun
Ilyen ez, mikor vkik kitalálnak vmi újat és nem kérdezik meg a bevezetés előtt azokat, akik napi szinten használják is azt. 
Shaun
Shaun kedd, 09:14
Előzmény: #1896  Yoakedvem
Igen, maga a csoda
tmike kedd, 09:13
Előzmény: #1896  Yoakedvem
Igen. Sajnos minden nem lehet tökéletes-még
berlini
berlini kedd, 09:13
Előzmény: #1895  Shaun
félórája próbálom, em enged be.
Yoakedvem kedd, 09:12
Na most meg nem lehet látni minden részvénynél a könyvet!
Shaun
Shaun kedd, 09:08
Előzmény: #1894  rookie654
Erste is ujit, vagyis nem ujit, olvassatok erste topikot.
Van baj, nem kicsi
rookie654
rookie654 kedd, 09:04
Előzmény: #1893  popper
Ezt természetesen nagyon sajnálom, de erre nincs ráhatásom.
popper kedd, 09:03
Előzmény: #1891  rookie654
Csak az a baj, hogy tekintélyes összegeket buktam az adóoprtimalizálás miatt. 
Gondolom nem csak én 
cort kedd, 08:53
Előzmény: #1890  Yoakedvem
És tényleg! Alkalmazás verzió: 1.214.1+43, ebben működni látszik.
rookie654
rookie654 kedd, 08:53
Előzmény: #1890  Yoakedvem
Na látod, kár volt a tegnapi idegeskedés. 1 hete mondtam, h hamarosan benne lesz. Haladnak ezek, még, ha indokolatlanul lassan is, de hát sok foltozni való van egy félkészen bevezetett rendszeren. 
Yoakedvem kedd, 08:33
FANTASZTIKUS HÍR!
Be lehet állítani a Készletpárosítást!!!!!! 
OTP SINGLEMARKET
Toka hétfő, 22:07
Az OTP Bank a közeljövőben kétszer is leáll.Az OTP Bank is közzétette, mikor lesz a következő leállása: a karbantartás február 16-án lesz, amikor fejlesztési okokból 22 órától várhatóan egy órán keresztül az online igényelhető személyi kölcsön, hitelkártya és folyószámlahitel szolgáltatás nem lesz elérhető. Március 7-én lesz a következő leállás, ami minden bankkártyát és az egész fizetési rendszert is érinti. A pénzintézet közlése szerint fejlesztési okokból 22 órától március 8-án hajnali 2:15-ig a következő szolgáltatásokat nem, vagy csak részlegesen tudják elérni az ügyfelek:
  • internet- és mobilbank,
  • OTP SingleMarket,
  • OTPdirekt,
  • eBIZ-szolgáltatás,
  • Electra alkalmazás,
  • Vámpénztári rendszer,
  • a bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett online fizetések jóváhagyása,
  • a bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP-logós kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni
MG89 hétfő, 20:03
Előzmény: #1887  HuTi
Köszi szépen 
HuTi hétfő, 19:16
Előzmény: #1886  MG89
Átvezetik T+2 nap után. Addig az átvezetési számla terhére kereskedhetsz belőle.
MG89 hétfő, 16:49
Sziasztok single marketen részvénye eladás után a pénz az értékpapír számlámon maradt. Azt kiküldik T+2 nap után a kapcsolt folyószámlára vagy azt nekem kell külön utalni és ha nekem kell utalni akkor azt hol kell? Köszi 
Mikkancs hétfő, 13:23
Előzmény: #1884  rookie654
Jaj köszi. Nem mindig olvasom vissza. Amúgy tudtok jobb / gyorsabb felületet? A Rafi nyerte pár éve a legjobb trading rendszert. Itt a portfolion keresztül nem lehet adni venni? Ok szolgáltatják az árfolyamot akkor tök jó lenne ha lehetne itt adni venni
rookie654
rookie654 hétfő, 11:49
Előzmény: #1883  Mikkancs
Pont ezt hiányolta reggel Yoakedvem kolléga is, arra írtam neki válaszul, h mikor múlt héten hívtak engem a bejelentett problémák miatt, akkor az ügyintéző mondta, h a hamarosan megjelenő (nem mondta mikor pontosan) következő frissítésben lesz benne, és akkor már majd nem csak FIFO lesz, hanem a többi is. Beállítások/készletpárosítások közt látható most egyébként, h csak FIFO van.
Mikkancs hétfő, 11:42
Sziasztok A régi rendszerben lehetett választani eladásnál hogy milyen sorrendben akarod először eladni:
Olcsót
Drágát
Amit először vettél
Amit utoljára vettél
Ezekkel mi lett? Én nem látom. Mi alapján rangsorol? Az eszem megáll amúgy hogy ezt így piacra dobták...
rookie654
rookie654 hétfő, 09:26
Előzmény: #1880  Yoakedvem
Ne nálam reklamálj, én csak leírtam ide, amit nekem mondtak a singlenél, mikor visszahívtak! 
Haresz1 hétfő, 09:21
Múlt héten egy ismerőssel voltam bent a fiókban, a 20 éve gyarapodó NYESZ számla áthelyezésének intézésében segítettem neki. Ő mostantól már csak állampapírozna mert  közel a nyugdíja. Nagyon zavarta, hogy az új rendszerben nem tud online állampapírt venni, ez a funkció a NYESZnél teljesen kimaradt, állandó hibaüzenetet ír ki! Szóval most átvitte az egészet a kincstárba. Az OTPs ügyintéző nagyon csóválta a fejét, hümmögött, hogy mennyire megszaporodtak az értékpapír számla elvitelek mostanság. Mi meg csodálkoztunk, hogy csodálkozik ezen...

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek