Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Nekem egy rakás szar. Alig tudtam belépni,de pár perc múlva ki is rakott. Aztán a belépéshez másodszor már nem kért semmilyen adatot csak beléptetett. Nálam több 10 máspdperc mire végrehajt bármit ha kattintok valamire. Amúgy hogy lehet látni egyszerre a képernyőn a kedvenceket és az 5ös könyvet? A direktbrókerben egyszerre mutatott vagy 6-7 kiválasztott részvényt és amelyikre lattintottam annak rögtön az 5ös könyvét. Így volt értelme. Itt ez megszünt? A legjobb vétel most 34.590ft az otp-nél? Hova kell kattintani,hogy frissítsek?
Én is csak asztali verziót használok, mobil appot nem; így arról nem tudok nyilatkozni. Ha van BÉT-előfizetésed náluk, csak akkor láthatsz könyvet. Ez ugye alapvetően 2400 ft; amit most nem számítanak fel, tehát ingyenesen leszerződhetsz. Így valóban látsz 5-ös, illetve a "teljes elérhető piacmélység" gombra kattintva valóban van 10-es könyv. Vigyázat, a 10-es könyv nem frissül magától, nyomogatni kell a frissítés gombot! Elvileg aki 2400 ft-ért vette az előfizetést, annak pedig 100%-ban visszatérítik.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni