Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Írtam nekik megint... Engem az is zavar, hogy itt nincs QR kódos belépés...és az SMS miatt meg majd leszámláznak egy rahedli pénzt...5000 biztos lesz havonta!! Komolytalanok
Előfizettem a Single Marketre, de ekkor sem látom egyben azokat az
infókat, melyeket a Direktbrókeren látni lehetett. Pl. nem látom az
ötöskönyvet, semmit sem a kínálatokból és a megtörtént vételekből csak a
pillanatnyi, illetve legutóbbi tételt. Szegényes ez így és nem tudsz az
adatokból kalkulálni semmire sem!
Szemetek! Bevezetnek egy új szolgáltatási felületet félkészen a jól
működő régi helyett és amíg az új teljesen elkészül addig mindenki csalódhat,
mert éppen most jöhetnek az izgalmas napok a 4iG-ben is főleg Mikulás és karácsony
előtt, szóval igazi aljas húzás ez az OTP részéről!
Én most reggel írtam nekik, hogy több perc mire egy megbízást be tudok rakni. Mire berakom a megbízást a reál már a környéken sincs, illetöleg hogy csak fifoval tudok eladni és az évben már csak 26 kereskedési nap van így nem tudok adót optimalizálni, amivel jelentős anyagi károm fog keletkezik. Ezt az anyagi kárt pedig ki fogja majd kegtéríteni? Kíváncsi vagyok válaszra...
Ezt azonnal jelentei, betelefonálni és kártérítést kérni. Készíts felvételt a folyamatról, telefonnal. Felhívni őket, bemondani majd bemenni a bakba és ott is panaszt tenni.
Nekem működik még a direkt bróker. Ez h lehet? :D A single egy okádék szar lett, teljesen megölték a kereskedést. Zs kategóriás semmi. Aki felnyomja a bankot a kérjen "kártérítést". Én mindig kártérítést kérek és általában nyerek. Tudom időigényes, de minden nap kártérítést kell kérni a hibákért, csak bizonyítani is tudni kell. A jelenlegi egyik legjobb megoldás az Interactive Brokers, ez a felület van magyarul is. Több piacra is jogosultságot szerzel és olcsó is. Van fent egy kimutatás, az érdemes megnézni. Kitartást! Én is elkezdem az otp napi szintű feljelentésgetését hamarosan.
Hívd fel őket, szerintem el kell tudnod adni a részvényeket. A keresőben keresd meg és abból az irányból nézd meg megjelenik-e az eladás gomb. Ha sehogy nem megy akkor telefon.
Én attól (is) őrülök meg, hogy ugyan azt a részvényt egy adott pillanatban 3 helyen 3 féle árfolyamon látom, hiába van real előfizetésem. Én már nem is nézem a SingleMarketet, a realt, az 5-ös könyvet, a kötéslistát a Portfolion követem, a SM-be csak akkor megyek, ha venni vagy eladni akarok.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni