https://telex.hu/gazdasag/2025/06/07/balatonfured-tihany-orvenyes-balaton-foszezon-nyitanya-punkosd-riport
Múlt 7en Tihanyban voltam. Csak külföldi túristák. Magyarok sehol. Strandon csak lézengtek. Árak az egekben.
Kinek milyen élménye volt mostanában?
Kedvenc fideszes nyugdíjasunk, ennek középtávon lesz káros hatása a rengeteg ész nélküli építkezés és majd abból kioldódó anyagok hatása és ezeknek a Balaton vízminőségére való hatása miatt. Most még lehet, hogy díjat nyert, de 10 év múlva már igen jó eséllyel nem fog.
Romlásában....... A Balaton szenzációs győzelmet aratott a nemzetközi turisztikai piaconA balatoni régió nyerte el az International Travel Awards „Best Family Destination in Europe” díját, amely nemzetközi visszaigazolása annak, hogy a Balaton ma már Európa egyik legkomplexebb és legélhetőbb családbarát turisztikai desztinációja – tájékoztatott a VisitBalaton365
Mivel megvolt a kormányváltás, komoly feladat vár az új kormányra. Rendezni kell a Fertő-tó magyar oldalának sorsát, amit teljesen lerombolt, szétbarmoltak a fideszes pedofilok. Ez sok milliárdos tétel lesz. Rendezni kell a Velencei-tó sorsát, megoldva a vízpótlást. Rendezni kell a Balaton sorsát, mert itt is hatalmas szerepe volt a Fidesznek a Balaton állapotának romlásában az ész nélküli, rengeteg építkezés engedélyezésével. Ez a 3 vélhetően százmilliárdos tétel lesz.
Egy biztos, Velencei-tó nálam évekre kukázva, eszembe nem jutna ott fürdeni ebben a sárgásbarnás izében. Ha belföld, akkor inkább Tisza-tó, ezt nem sikerült tönkre tennie a Fidesznek a Fertő-tó, Velencei-tó, Balaton után.
Nem tudom, hogy mitől lett ilyen színe, de ez a tavalyi barna víznél sokkal undorítóbban néz ki. Amúgy ha már ilyen a vízhelyzet, elkezdhetnék kikotorni, de majd a Balatont is szeptembertől, mert ott is lesznek száraz partszakaszok.
mivel az emberiség a gazemberekkel kokettál-tönkre is vágják a természetet.aztán betellik a pohár.lesz nemulass-egy kis földrengés-vulkán.viharok-és még olyan milyen sosem volt a földön-hajrá -csak csinálják.
Igen,siralmas megnéztem ünnepek alatt,ez a sárgás vmi lehet a tározóból,de igen be nem mennék,kb 100 méterre láttam pár embert derékig ért nekik a víz Ismerős büfés 2eve bezárt
Velencei-tónak tavaly sötétbarna színe volt, de tegnap valami brutál fos sárgásbarnás. Ebben fürödjön, aki akar, én nem fogok. Kb. 20 éve mêg normális színe volt, mint általában az ilyen tavaknak szokott lenni. Itt kb. temethetik már most a szezont,nagy ötlet volt körbe betonozni. Bakatonnál egy fokkal jobb a helyzet,mert a víz rendben van, de kevés.
Balaton-Balaton mi lesz veled?
Múlt 7en Tihanyban voltam. Csak külföldi túristák. Magyarok sehol. Strandon csak lézengtek. Árak az egekben.
Kinek milyen élménye volt mostanában?