Biztos Neked van igazad. De hogy egy ingatlanra mikor jön olyan vevő, akivel jó árban meg is lehet állapodni? Hát .. bizonytalan. Én úgy gondolom, hogy inkább későbbi eladás magasabb áron, mint hogy csak az elsődleges "talán" terv miatt kótyevetyélés. Tisztele persze továbbra is a véleményed, függetlenül, hogy adni, venni vagy tartani akarsz. Szerintem eddig mindig korrekt voltál.
Szerintem nem csúsztak. Februárban is azt jelezték, hogy a zárásra várhatóan júniusban kerül sor. Dekadát valóban áprilisi zárásra mondták, de teljesen váratlanul esett be a kihagyhatatlan, de előre nem tervezett készpénzes, hitel nélkülu nagy vétel, a biztos hosszú távú hasznot hozó Good Year 53 ezer négyzetméter raktárbázis. Na, erre sok pénz ment el, szerintem most már ezekkel az eladásokkal ismét megvan a szükséges pénz a Dekada 11 plázájára, szóval zárulni fog rövidesen az ügylet.
Csak félévet csúsztak az eladások lezárásával.Remélem a DEKADA üzlet nem csúszik ennyit, A honlapot is aktualizálhatnák, de ezek még erre sem képesek.Goddyear nincs fenn., korábban eladott iroda még fenn van, eltelt az adásvételek lezárása óta több hónap.
Na, most hogy Nagyarország bekerült az 50 befektetésre leginkább ajánlott ország közé, remélem a mostani vezetés eladja a részét olyan vevőnek, aki törődik is a cégével, mint ahogy van ez az spuls- nál is. De szép is lenne egy vállalkozásával törôdő nagytulajdonos!
itt nincs közgyüli felhatalmazás srv-re. 4ig szerintem nem vett,op egy hónapja nem veszi,wab 80milliárdos cég vesz 200milláért,mintha az app bejelentené,hogy vesz 55millióért,vicc. de értem mit akarsz mondani. ja és kb egyiket sem tartotta meg.
Igen a GoodYear váratlanul jött, ezért kellett cashből fizetni, a Dekada vásárlása pedig üzleti titok (ahogy többen is írták) ezért nem tudunk róla semmit sem, majd ha lezárul utána remélem okosabbak leszünk, ennek ellenére dühítő, ami az árfolyammal itt történik. Többször kell magamat emlékeztetni, hogy a cég értéke bőven 1000 Ft felett van, de eljön majd a mi időnk is előbb utóbb!
Én továbbra is úgy gondolom, hogy váratlanul esett be a ki nem hagyható üzlet, a Good Year raktárbázis, amit gyorsan ki kellett fizetni teljesen saját finanszírozásból, ezért lehet szükség van a folyamatban lévő négy irodaépület eladásából származó pénzre is a Dekadához, mert nem akarnak nagyobb kölcsönt felvenni, a nem túl magas eladósodottsági rátát növelni. Még csak az egyik eladás zárult le, a másik három lezárulta júniusban lesz. Szerintem semmi gond sincs, ez a részvény jelen állapotában olyan 1200-1800-Ft közötti áron kellene legyen reálisan.
és nem védeni akarom őket csak ne ferdítsünk már itt is. még akkor sem ha genyok,Jellinek meg adócsaló,Tusk meg úgy sem engedi az üzletet,stb. nem tudom mit kell még ilyenkor írni,de valami ilyesmiket:))
Tévedés van,nem írtak olyat,hogy ápr végére. "A tranzakció zárására várhatóan
2026. áprilisában kerül sor" 11 ingatlan egyedi szerződések. "Master Agreement titoktartásra kötelezi a szerződő feleket " Nem tudom ilyen esetben mit vagy mennyit lehet(ne) mondani. lehet 10 már le van papírozva,de eggyel még megy a huzavona.
Appeninn topik