Egyelőre óráson és naposon is emelkedő aljak és csúcsok vannak, ez jó lenne ha zárásra kitartana. Meg persze forgalom is kéne, de hát nem lehet mindent egyszerre.
Biztos Neked van igazad. De hogy egy ingatlanra mikor jön olyan vevő, akivel jó árban meg is lehet állapodni? Hát .. bizonytalan. Én úgy gondolom, hogy inkább későbbi eladás magasabb áron, mint hogy csak az elsődleges "talán" terv miatt kótyevetyélés. Tisztele persze továbbra is a véleményed, függetlenül, hogy adni, venni vagy tartani akarsz. Szerintem eddig mindig korrekt voltál.
Szerintem nem csúsztak. Februárban is azt jelezték, hogy a zárásra várhatóan júniusban kerül sor. Dekadát valóban áprilisi zárásra mondták, de teljesen váratlanul esett be a kihagyhatatlan, de előre nem tervezett készpénzes, hitel nélkülu nagy vétel, a biztos hosszú távú hasznot hozó Good Year 53 ezer négyzetméter raktárbázis. Na, erre sok pénz ment el, szerintem most már ezekkel az eladásokkal ismét megvan a szükséges pénz a Dekada 11 plázájára, szóval zárulni fog rövidesen az ügylet.
Csak félévet csúsztak az eladások lezárásával.Remélem a DEKADA üzlet nem csúszik ennyit, A honlapot is aktualizálhatnák, de ezek még erre sem képesek.Goddyear nincs fenn., korábban eladott iroda még fenn van, eltelt az adásvételek lezárása óta több hónap.
Appeninn topik