Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Én már a tegnapi vételek többségét el is adtam (beleértve kevéske NVDIA-t 118-ról, mert soványka volt az afteres/pre-marketes felpattanás és azóta csúsznak vissza. Persze simán lehet, hogy a rendes kereskedésben majd újra erőre kapnak.
Ma a legtöbb small cap AI YOLO-zni fog a tegnapi zuhanás után. Legalábbis én tegnap erre vettem fel pozíciókat. De akár NVIDIA és társai is nyithatnak szépen. (Nem tanácsadás bla, bla)
Igen, abszolut igy van: A Yolo trade foszabalykent az emelkedo NDX piacok napjan mukodik jol. Tegnap, az eso gap-down utan nem hozott vegulis semmit; de azert bukni sem kellett, van stoploss. A vegen a chart ilyen lett: . https://imgur.com/a/dHVsBe0
Ma szerintem egy durva lerántás utáni rövid visszapattanásra lehetne játszani a nagyobb forgalmúaknál, de azt nehéz elkapni. Bosszúból vehetek NVDIA-t, hogy ezzel kivégezzem a részvényt, hálából a múltkori kvantumos mészárszékért...:) Én most is nagyobb esélyt látok arra, hogy megveszik majd estére/holnapra az esés nagy részét és nem a kínai startup ki tudja mennyire hiteles eredménye lesz az US tech szektor fekete hattyúja. Legfeljebb Trump bejelent újabb 500 milliárdot.
A Yolo cegek ma nagyon furak, eleg jo gap-up van par cegnel, de azokbol legalabb fele reszben mar vissza is korrigaltak. Egyelore ezek neznek ki a legjobb gap-up indulasnak: -TVGN boitech, microsoftal egyuttmukod -HOLO, Ai deepseek modellt hasznal -ETNB biopharma, maj betegsegre gyogyszer
János intő szavára hallgatva,én ma mindenképpen hanyagolom YOLO papírokat! -4.2% NDX futi esést talán megvesznek, de jól kellene elkapni valamelyik közepes vagy nagy AI céget
A kínai AI para zuhanást elég agresszívan elkezdték megvenni, RGTI-ről pont lemaradtam, az elmúlt egy órában feljött több mint egy dollárral. A nagy kérdés, hogy a rendes kereskedési időben újra beverik -e az egész szektort (szinte biztosra veszem, hogy a mostani felpattanáshoz képest lesznek ma az AI, kvantum, stb. cuccok olcsóbbak délután, de lehet, hogy megveszik az esés nagy részét estére). Mondjuk rá is férne egy kis olcsósítás a YOLO sztárokra.
Nagy cegek yolo tradelese . 1)Mi itt foleg a hirre elesen felugro, gap-up cegeket tradeljuk naponta. Ezek tulnyomoreszt kicsi cegek, jellemzon 10-100m$ kapitalizacio, es annal jobbak yolo-ra, minel nagyobb aznapi gap-up ugrasuk, es minel volumenjuk. A volumen ugrast az elso 5 percben mar lehet jol latni. PL. multhetrol VNCE igen jo yolo trade volt, a nyitas utani elso oras volumenje a szokasos 50k-rol a gap-up utan 30M-ra (!) ugrott. Es 9:45-->10:15 kozott 4.1-->5.4 emelkedest produkalt. . https://imgur.com/a/DZqC8cb . A yolo ceget 10:10 utan el kell felejteni: 10:10-kor kilepni, vagy hagyni a stoplosst mukodni. A kis cegek a piactol 20perc figyelmet kapnak, tobbet nem, es aztan masnapra el vannak felejtve. . 2)Amde, nagy cegek Yolo tradelese ugyan hasonlo alakzatos chartot mutat, es a szokasos yolo trade is igen jok (de relative kisebb potencial). . De ezek nincsenek masnap elfelejtve, a financial media sok cikket ir roluk, es ezert masnap nyitastol is ujabb rallyba kezdenek. Ez a "visszhang" rally idoben sokkal lassabban zajlik le, 2-3 napig is emelkednek egy meretes (legalabb 4-5%) indulo gap-up nap utan. Jo pelda a Netflix gap-up a mult het keddrol. . https://imgur.com/a/jsSX8Yr . Egyebkent hasonlo volt a mostanaban a Delta es a GE Aerospace chartja is a gap-up nap utan.
GOEV 1 hete chapter7, illett volna ezt figyelni, mert kiveteln nelkul minden egyes csodos szarban van meg egy utolso rangatozas ami +100% +1000% kornyeken mozog :)
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.