Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Végül vissza tudtam venni az ONDS-ot 1.88-on délután, nemrég adtam el, de igazából nincs most bennem a YOLO lendület, várnék egy bezuhanást rövidtávon (oszt lehet még sem jön), ARQQ-ból szeretnék kimászni, már iszonyatosan régen meg van, nyolc, vagy akár kilenc kereskedési napja, ami egészen borzalmasan sok.
Azon kívül, hogy én kiszálltam belőle pénteken (amit meg visszavettem volna, azért nem jött le értem) nincsen tudtommal, ideje volt már a felengedésnek. Talán valami konferencia jön, ahol fellép a CEO
UMAC, PSQH, SMCI figyelo pakkokat megvettem, az elso ketto kb 170M cap, mindkettoben donald trump junior a board tagja. chart alapjan jonak tunik az ar, fundasan borzaszto draga. trump jr kb lölö szintu szellemi langoszlop, de megjelenese sok mutyit, hatszelet jelent. a hirek ota mindketto csak duplazni tudott, tartjak a szintet.
SMCI fundasan tul szep, hogy igaz legyen, kedden jelent. 30 alatt szerintem be lehet ugrani, fel fog menni 40-ig keddig.
Lehet mert ma is jó a forgalma a nagymenőnek kiáltott Ionq forgalma gyengusz de a DWave is megyeget egyszer csak elszáll amióta beírtam 13% plusz igaz amcsiban ez nulla
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.