Fatfire. Segítek. 2010 után akkora nyomor volt hogy 16 evig nem akarták azt vissza. De most erdemtelenul, munkamoral, 1 munkaorara juto termelési érték, etc ellenére erdemtelenul megizmosodott anyagilag egy kozéposztaly. Ha csak a szaros 60 milliós házában ült az elmult 10 évben akkor most 300 milliót ér kB... És semmit se csinált 1 millió dolláros lett . 🤣🤣 Akiből a 2010 és nyomor után joletben 2db új suv, és agglos ház és ingyen napelem és behazudott 3 gyerek, és az összes támogatás után új házikó tulajdonosakent elotort belőle a Márai által leirt jellemrajz ........ Hát a 12 ben is pont azok gazdagodotak legjobban az elmult 16 évben és azok szavaztak a mind szinte Fidesz ellen a legjobban.... Akik a legjobban gazdagodtak 🤣 Fogd fel már végre, ennek a népnek. egy új Mohács kell!!!! És azt is érdemlik!!!! Ennyi.
https://youtu.be/K1fXNPexQkE?si=PwVx66ILxT4FlSGm nah ez jól megmagyarázza a csoportosulás - akár politikai - is hormonálisan is magyarázható tudjuk aki fideszes és még mindig az, annak nagyobb az oxitocin szintje egymás irányába, akár adott focicsapat szurkolói táborának, és hogy a " kívülállókat" miért utálják
Lacika miért jöttél vissza ebbe a topicba, hónapokig nem voltál, olyan jó volt.. idejöttél bűzölögni.. senki nem hívott vissza. Menj az ezüst topicba meg spiller szelektív topicjába. Legyél jógyerek.
Mit foglalkozol az új friss reggges kis 40 milliós fizetésu régi kis klonunkal. Moderatotokat nem zavarja.?? .. Érdekes.. Hát nem látod a magas inzelektuell szintjét és IQ jat amire a 40 milliós fizetését kapja, miniszteri fizetéshez hasonlót. 😉 De komolyan, te szeretsz ilyen troll, klonokkal vitatkozni??? Van egy mondás. Kinek nem inge ne vegye magára 😉 Ki malaccal birkózik. Akkor csak maga is szaros lesz, de a malac az viszont nagyon élvezi 😉!!!!! Ignoráld!!!!!!
Szeretem Marait. Szitok szó lesz nemsokára majd, meglasd. Úgy mint a Wass Albert, Tamási Áron. Lehet még konyvegetes is lesz, szélső bal részéről , 🤣🤣🤣 Etc.... Majd kötelező olvasmany lesz Kertész Imre és a többi....
Nana, emlékeim szerint úgy kezdődött hogy csak a neres adó azaz Tiborc ado lesz, tudjátok 100 mrdos vagyonokra .... Ez a baj ha valaki emlékszik a dolgokra.... Aztán valahogy lett 10 Mrd vagyonokat megadoztatjak!!!!!! aztán lett belőle valahogy 5 Mrd, aztán 2 milliárd, es most 1 milliárd a hatar😉. Hagy ne linkeljem az ide vagó múltbeli cikkekeket. Keresd ki magad. Erre mondtam hogy az irány az azért latszik.csaka hukyéknrk nem látszik. Ultra gazdagok neresek adoztatasa bol lett 10..milliárd 5...2...és végül 1milliard aztán ...x...y...z...?????? Mennyi lesz 2 év múlva az x, y, z? Na? Engem nem érint max az y esetleg vagy a z :). Befizetem ha kell, én nem sírok majd évi maximum 2 milliót legfeljebb nem megyek Törökországba nyaralni évente egyszer a családdal csak Tisza tóra hogy stílszeru legyek :)) De neked jobban fog fájni csak szólok. Bár lehet protekciós vagy/leszel és megoldod majd, akkor gratula.... és taps.... Csak hát akkor a fénye nagy fennkolt erkölcsi magasságok hol lesznek.???
Rövid idézet Máraitól: “Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van. (…) A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek, mindenfelől, előmásznak, százmillióan és még többen. Mindenütt. A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van.”
Forumokon vannak orok vesztes bronzermesek ertektelen varosi nomadok magukat aranykavicsnak kepzelok..irigykedo frusztralt trollok.. fórumokat reszben a nep hangja erzekelesre olvasom..hogy hatnak az avarlakokra az egyszeru modellek..masreszt probalok tanitani nem alapfokon. Masreszt vannak ertelmes emberek akik erdekesen gondolkodnak ezert erdekelnek. Sajna ez a nick egyikre sem vagy jo..mindegyike verszegeny toketlen..fogalmatlan...felesleges hatterzaj interferencia..tehat gorgetem.
Majd ezt is par nap alatt visszavonjak? Ahogy mostanaban szokasuk. Nagy a kupleraj. Azt gondoltam tiszsnak szakertoi osszeraktakegy realis rendezesi tervet egy latvanypekseges 100napos programot smibol latszik igen..ezert szsvaztunk rajuk..a tisza ertelmiseg már es berzenkedik..a vergozos csocselek meg akasztasokat kovetel..a tirtenelem ismetli onmagat.
A magyar koltsegvetes kb 40000mrd ft. Ha beszednek 100at? Nem mellesleg nem lehet visszamenoleges.. Lesz per majd precedens es nem fizetes majd egy uj uzleti modell es elmenekulo penzek.a lakossagi allamadossag finanszirozasban ezek hany szazalek?
sőt abba a pár emberbe akibe szerinted "belekötött" én úgy olvastam hogy inkább azok kötöttek ő belé, ő csak visszakötekedett. Tényleg érdekes a kettősmércéd, nem dolgoztam volna ilyen főnök alatt mint állítólag te voltál soha sehol semmikor ..
Azt irtad hogy 1 milliárdos vagyon után 10 milliót kell majd fizetni. Mivel a vagyonadót 1 milliárd feletti vagyonra kell fizetni, ez nem igaz. Az említett összeget pontosan 2 milliárd után kell befuzetni.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)