Több esetben is igaz ez a megállapítás! Itt inkább azon kell elgondolkodni, hogy miért van ez. Szerintem vagy nincs egység a vezetésben vagy kívülről “hatnak” rájuk, ezért minden szart beleírnak, hogy a másik oldal is kielégítve érezze magát.
Már csak a cégbíróság törvényességi felügyeleti eljárási döntése hiányzik. Április 13ig meg kell születnie. Az lenne szép, ha az lépne életbe. Jöhet akkor egy harmadik meghívó? :)
Végül is rátapintottal a lényegre. Pont az lenne az RKGy lényege hogy a cég előtt két út áll. Vagy elkezd tisztességesen dolgozni a menedzsment, vagy fel kell számolni a céget es véget vetni ennek az ámokfutásnak. Az lenne a cél hogy minél több részvényes tudja képviselni az állaspontját és egy valóban demokratikus es szabályszerű közgyűlésen meghatározzák az irányt. Azt mar csak csereklei tudja hogy miért kehidakustány, mert szerintem nem oda szólt a kezdemenyezés...
Meg ebben a javaslatok kicsit ellentétesek. Egyszer hatályon kívül helyezné a decemberi határozatokat, másik pontban meg további tőkét adna az NT asset kftnek meg az mrp szervezetnek.
A legszebb a meghívó végén a “Figyelemfelhívás” a járványügyi helyzetre. Mire gondol a szerző? A ragadós száj- és körömfájásra? Dilettánsok! Egy összeollózott katyvasz az egész! Egy 20 lakásos társasházat felkészültebben hívnak ma össze, mint ezek teszik!
Értem, ez nem baj, csak ne lássunk bele olyat ami nincs, hogy ezek valami új befektetők emberei akik elhozzák a jót. 18as pontot kell megszavazni. Az lenne mindenkinek a legjobb.
Egy sima részvenyes aki szeretné hogy akvizíció útjan ez a cég felfejlődjön, de nem szeretne hogy bizonyos mutyik miatt kilopjak a penzt a cégből. Azt a penzt amit a részvenyes raktak össze. Nincs semmi misztikus benne. Ugyan olyan kisrészvenyes mint te.
Ezek az emberek akik itt feltűntek nem hiszem, hogy akvizíciót hoznának. 2 kattintással be tudsz azonosítani 3bol kettőt. 4es pont megint minek? 64046 db, jelentésben benne van. Matematikailag kiszámítható, illetve 2 éve le is volt írva.
NUTEX mindenkinek