sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Pár hónapja leírtam a véleményem, hogy a papír nem likvid, a tulajdonosi kör simlis pannonplastos fiúk, meg még vagy 3 szubjektív véleményt, nem emléxem pontosan. Akkor kaptam rá pontosan 5 bullshit megjegyzést. Már nem tudom kitől,de azért kicsit meglepő volt. Ma is tartom. Ez egy simlis cég, energia politikájában hazug kormány, rendkívül gyengén teljesítő papír. Rossz helyen van a pénzünk!
megértem a szkepticizmusod a jövőt illetően. tíz évvel ezelött azt hittem ez egy nagy cég lesz. ők is látták nincs értelme fejleszteni ha nyomottak az átvételi árak ezért választották az srv-t...
Én azért nem adom el vagy 5 éve, mert ilyan lózungok jönnek fél évente, és bíztam benne, hoyg tényleg komolyan gondolják, de érdemi lépés nem történt eddig. Pedig ha 5 éve tudtam volna, hogy ez mind csak hazugság, akkor régen eladtam volna a pannyt.
A állami gondolkodást kellene megváltoztatni radikálisan. De addig míg a gazprom orbánékat lefizeti, addig itt a geotermiában komoly változás nem lesz.
A geotermikus energia kiaknázását, az energiahatékonyságot szolgáló beruházásokat és az energiatároló kapacitások további kiépítését egy rövidesen kiírandó 440 milliárd forint keretösszegű pályázattal is támogatja a kormányzat. A több tucat fúrásból eddig kilenc bizonyult eredményesnek. Köztük a Nyíregyházán hatalmas gyártási kapacitással rendelkező Lego is sikerrel járt. Azt hittem jobb a találati arány mint cca. 20%.
de fogadjunk ha eladom akkor jön egy bomba hír és repülünk :-) de komolyra fordítva a szót, lehet itt még újprojekt, vagy srv vagy pár éven belül brutál oszti. kétségtelen, máshol duplázhattam volna, szerencsére én is leépítettem felére a kitettségemet.
Füles csésze-, és a fordított fej-váll-fej alakzat kuka, szűkölő háromszög kuka, rövidtávú emelkedő trendvonalat is törte, egyelőre oldalazás várható. . Várjuk a közgyűlést és a vele kapcsolatos híreket.
Majd az srv-t idén is meg lehet szavazni, aztán látjuk, hogy ez semmire nem kötelezi a céget. Ki akar majd a jövőben egy ilyen cégbe fektetni?
Aki meg osztalékról álmodozik: ez nem egy olyan cég, aki osztalékot osztogat. Szerintem nem lesz, vagy ha valamilyen csoda miatt mégis, akkor csak jelzés értékű.
Azt sem látni mit akar a cég. Más cégek esetében látni rövid, közép és hosszútávű víziókat. Itt győr átadása óta csak a langyos vízben üldögélés van a cégvezetés részéről, nem látni, hogy mit akarnak.
Nekem nemcsak az utolsó év. 2014 környékén a panny tervekben az volt, hogy kb. 2 évente lesz egy új projekt. Hát ez sem tartotta a cég. Bár azt meg kell hagyni, hogy ez nemcsak rajtuk múlt, se az állam, se a környezet nem volt egyáltalán támogató.
PANNERGY - moderalt