én azért tarom ezt a papírt, mert sokkal magasabb áron fog forogni szerintem, mint amennyin most forog
ha minden a terveim szerint alakul, és egy másik pozimat pár hónapon belül zárni tudom, akkor a mostani pozimra veszek még 50%-ot kb már a 150 Ft-os szintek óta többször összefoglaltam, hogy miért hiszek benne - az elején sokan hü**ének néztek, mostanában pedig biztosan újra sokan hü**ének néznek - de ez egyáltalán nem zavar - mindenki másképp perverz
én mindig hosszú távra vásárolok és csak funda alapon
azt szeretném kérdezni, hogy segítő szándékkal jöttél most ide, hogy mindenkit megments, vagy vásárolni szeretnél újra? - nem kötekedésből kérdezem, hanem csak szeretek a dogok mélyére látni és érteni az emberek viselkedésének miértjét
Ha szerinted jó befektetés tolvaj, hazug, kicsiket folyamatosan megkárosító cég részvényeibe fektetni, akkor sok sikert kívánok hozzá. :) 670? Ezért 470 is sok lenne srácok. Ábrándozhattok itt, hogy mennyit ér, meg mennyit nem ér ez a fos, a bizalom akkor is menthetetlenül elszállt.Ha idáig nem tűnt volna fel, 133-ig mentünk le. Akkor nem ért sokkal többet? De. Akkor nem voltak szép számok, tervek? De. És számított? Nem. Tőzsde = pszichológia. Ha nincs bizalom, bukta. És ez független a gyönyörű számoktól, meg a hangzatos maszlagtól, hogy majd ez lesz, meg az lesz, meg majd milyen jó lesz. MAJD, persze. Csak várd ki. Megmondom én, mi lesz. Danika és cinkosai még jobban ki fognak titeket fosztani, az lesz. Lépjetek, amíg nem késő.
Appeninn Holding Nyrt.