Mondjuk egy 30 milliárdos ingatlant vennénk a 20 milliárdunkból + 10 milliárd kezvezményes kölcsönböl, ami évi 3-4 milliárdnyi plusz hasznot termelne. Szerintem ez jó lenne, és a részvény értékét növelné valamint jövőre màr nem 120 hanem közel 200 lehetne a kifizethető osztalék. Nekem ez pl. tetszene, és valószínűleg a többi, még a közepes és OTP részvényednek is már a pénz kell, ezért SZIT és ezért a kedvezményes adózás, nem?
Utána olvastam Bielsko Bialának Lengyelországban, ahol projekt társaságot alapítottunk. Egy nagyon fejlett sziléziai régiós város 170.000 lakossal. Kb olyan lehet, mint Debrecen fejlettségben. Valószínűleg ott veszünk iroda vagy egyéb kereskedelmi ingatlant, szerintem ahhoz kellett még a részvényesek eme anyagi hozzájárulása. ( Ezt csupán azért írtam, hátha el tudom téríteni a diskurzus már ágyon unott, ágyon beszélt irányát más irányba)
Teljesen logikátlan volna újra jóárasítani a kiugrott spekáknak ! Szűk lesz az ajtó befelé! Farkas jól látja , azok teszik helyre az árfolyamot akik lebarmolták!
Ja, a sok rinyálás már fáradutó. Azért van a kb. 20 milliárd kp, hogy nagy bevásárlást csináljunk😃, arra még bőveb 1000 felett lesz az árfolyam, jövőre még megkapja mindenki a 170-Ft osztalékát 1600-Ft részvényár mellett.😃
Magyar Petit vizsgálják csak ki! 90 millát keresett 1 nap alatt úgy, hogy hirtelen minden részvényét eladta az ominózus napon, hogy Opust veshessen és következő nap meg jött az srv-s bejelentés. Hány százalékot keresett? 30-at vagy többett? Majd utána nézek.(Gondolom nem 900 millára kereste meg a 90-et.)
Appeninn Holding Nyrt.