A cégvezetés meg én úgy gondoltam 😂 Lehet az Ő fejükkel kellene nekünk is gondolkodni ..persze hogy esèlyesebb pár héten belül a 685.. De 1,5-2 hónapos időtávon már 800 körül leszünk..
Én nem így gondolom.Ha kussolt volna, akkor kb.1100-ról estünk volna kb. 800-ig és nem 5 nap alatt, hanem 1.Így már 1 hete folyamatos az esés.(kivétel a 841-es és a tegnapi 820-as felszúrás.) Kiváncsi vagyok, hogy 1080-ra nem szúrunk fel egyszer még, vagy csak a 685-re még 2-3-szor?
Én inkább azt gondolom , hogy Dániel a saját módszerei szerint megy előre .. Abszolúte nem érdekli a mi hisztink. Nem gondolom hogy az a célja mint pl . A Molnál , hogy az árfolyam körbe jár évekből a de semmit nem emelkedik. Osztalékrally felhúzzák , majd megy vissza és kezdődik előlről. Olvashattad közgyűlésen az én verziómat mondták a közleménnyel kapcsolatban . Adtak időt kiszállni , mert ha ez csak tegnap derül ki, még nagyobb lehetett volna a pánik. Tegnap világossá tették - el kell felejteni az osztalékkövetelőzdit . Tehát így kell tennünk . Nem szórni ész nélkül . Menni tovább ..
Pali! Nincs bajom veled,pláne a "2"-es reggell. Biztos nincs akkora tudásom mint Neked,de kronológiailag még talán össze tudom rakni a dolgokat. Nem kell bizonyítanod semmit. Örülök ha a hajóban vagy. Azt meg úgy is látni fogjuk hol adsz túl a pakkon. Sok örömet kívánok a pakkhoz.
Pali meg leírta mikor jött , ha lesz osztalék jól jár, ha nem lesz bővít. Fel volt készülve mindkét verzióra . “ 670 ig lemehet pont” csak idéztem magam . Na ebből mi következik ? Nem 800 on bővítettem..
Nmit. A lehetőség adva volt és szívesen tettem. Nekem nem volt szándékomban kereskedni,úgyhogy tudtam erre fókuszálni. Ha lehet máskor is megteszem. Én tartom továbbra is,bár ezt a vérzivataros időszakot nehéz lesz átvészelni. Tavaly sikerült.
Idézet Jellinektől:"Hogy mi a cél? A családommal úgy tervezzük, hogy a vagyonunk jelentős részét még életemben jótékony célra fordítjuk, például hátrányos helyzetű gyerekek esélyteremtésére." Remélem még az életében eljön az a pillanat, amikor annyi jót tesz csak, hogy kifizeti a rohadt osztalékot! Nem az osztalék kell, hanem az az árfolyamemelkedés, amit az osztalék generál.(ha hajlandók kifizetni)
Talán az ingatlan bevásárlást is ennyire profin közli majd j.d.? Csak gondolom előtte bevásarol srómanokon keresztül. Nem veletlenül nem vesz ebbe egyetlen ingaltan alap vagy más komoly szereplő. Ilyen mutyit látva
Tegnap nem tudtam megköszönni a közvetítést most pótolom.Köszi , hogy önzetlenül segítettél minket igy tudjuk meg azt, hogy ki az akire figyelni kell.:) Én azt ajánlom mindenkinek, hogy gondolja át az eseményeket és ismerje meg a cég számait, és ennek tudatában döntsön a jövőről.Az tény , hogy részvényenként 400 Ft cash áll a cég rendelkezésére bevásárolni, remélem jó gazda módjára jár majd el!
Appeninn Holding Nyrt.